Haberler

TOBB ve TESK'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tebrik

Güncelleme:

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TESK Genel Başkanı Palandöken, TBMM Genel Kurulunda, mazbatasını aldıktan sonra ant içerek görevine başlayan Erdoğan'ı tebrik etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TBMM Genel Kurulu'nda, mazbatasını aldıktan sonra ant içerek görevine başlayan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tebrik mesajında, milletin iradesi ile 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilen ve bugün TBMM Genel Kurulu'nda mazbatasını alarak görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan'ı Türk iş dünyası adına tebrik etti ve başarılar diledi.

Hisarcıklıoğlu tebrik mesajında, "Başbakanlığı döneminde hem ekonomide hem de siyasetteki başarılı çalışmaları herkesin malumudur. Sayın Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı döneminde de aynı başarıyı devam ettireceğine inanıyoruz. Türk iş dünyası adına, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevinin milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadeleri kullandı.

-"ERDOĞAN'IN, CUMHURBAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE DE AYNI BAŞARIYI DEVAM ETTİRECEĞİNE İNANIYORUZ"-

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de, milletin hür iradesi ile 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilen ve TBMM Genel Kurulu'nda mazbatasını alarak görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan'ı esnaf ve sanatkar adına tebrik ederken, başarılarının sonsuz ve daim olmasını diledi.

Palandöken tebrik mesajında, "Sayın Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde ekonomide ve siyasetteki başarılı çalışmaları herkesin malumudur. Sayın Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı döneminde de aynı başarıyı devam ettireceğine inanıyoruz. Esnaf sanatkar camiası adına, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevinin milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Bendevi Palandöken Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title