Haberler

TOBB Toplantısında Davutoğlu'nu Şaşırtan Kayseri Çıkışı

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu'nun Doğu ve Güneydoğu ile ilgili projelerini anlattığı sırada toplantıya katılanlardan birinin "Kayseri'yi unutmayın" çıkışı salondakileri güldürdü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin İstişare toplantısında konuştu. Davutoğlu konuşmasında ağırlıklı olarak Kobani eylemlerine değinerek, Kobani'nin kendileri için tarihi bir miras olduğunu ülke genelinde gerçekleştirilen eylemlerin ise bu işi bahanesi olduğunu belirterek bu tarz vandallığa bir daha izin verilmeyeceğini söyledi.

"ZİHNİMİZE KAZIMIŞIZ ZİHNİMİZE"

Önümüzdeki dönemlerde ülke geleindeki yatırımlara devam edileceğini vurgulayan Davutoğlu "Erzincan bir lojistik merkez olsun. Bayburt karadenizle doğu anadolu arasındaki her bir geçen kervanın kuşun selam verdiğibir yer olsun. Tunceli o Munzur dağlarıyla bütün dünyanın dikkatini çeksin. Ağrı dağıyla bilinen Ağrı o doğa turizmini, İran bağlantısıyla ekonomik zenginliğe dönüştürsün. Elazığ, el aziz. Harputuyla İpek Yolu'ndan beri, şimdi Keban ile diğer güzellikleriyle Türkiye'nin ikinci önemli su ürünleri merkezi olarak, tarım tarih alanında yükselişini sürdürsün. Şehirlerimizi zihnimize kazımışız zihnimize. Hiçbir şehrimizin hibçirinden üstünlüğü yok. Evet bu ülkeyle ilgili hayalimiz var bizim. Doğu ve Güneydoğuyla ilgili hayalimiz var" dedi.

DAVUTOĞLU'NU ŞAŞIRTAN ÇIKIŞ

Konuşması sırasında Batman ve Siirt'i unutmadığını ifade eden Davutoğlu, toplantıya katılan vatandaşlardan birinin " Kayseri'yi de unutmayın Başbakanım" sesi yükseldi. Bu çıkış karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Davutoğlu "Kayseri iç Anadolu'da... Yoksa hiçbir ilimizi unutmayız. Bütün vilayetlerimizi aşk ile kalbimize yazmışız" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Türkiye Kayseri Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (11)

azim:

Artık doğu anadolu''nun nasıl PKK''ya peşkeş çekildiği projesini unutmayacağız. . .

5
1
yanıtYanıtla
GERCEKCI:

BUNLAR HALKA VANDALIZM DIYIP DURUYORLAR SIEDEDE((((((( MANDALIZMCILIK)))))) VAR DEVLETIN PARASINI CALA CALA ULKEYI SATA SATA MASALLAH MANDA GIBI OLMUSSUNUZ HER BIRINIZDEN 3 TENEKE KELI CIKAR

2
1
yanıtYanıtla
admiiin:

Dogu ve güney dogudaki hayallerinizi gecen hafta grrcekleatitdiniz ya daha ne hayali

2
1
yanıtYanıtla
AVŞAR OĞLU:

Bunlar herşeyi spekülas için İstanbul''a yapmakla olmaz olmaz. Hiç olmaz, orta anadoluya İnternational bir havaalanı şartır. Kayseri ve Konya da otomative sanayi bölgesi olabilir di. Biraz biz, biraz siz, biraz olnlar kazansın ikiyüzle siyasetlerle fazla bir yere varılmaz. . . .

3
0
yanıtYanıtla
FERİT:

AKP LİLER TV CIKINCA HEMEN DEĞŞİRİN PİRİM YAPMASIN

0
1
yanıtYanıtla
demek istiyor ki:

Türklere zırnık yok ne var ne yoksa kürtlere vericez

0
1
yanıtYanıtla
ssss:

konyalıyam ezelden

0
1
yanıtYanıtla
ahmet:

Cok güzel anlamli

1
0
yanıtYanıtla
blesuk:

Akp hükümeti fanatik bir hükümet. . Tunceli''ye ne yol yaptı, ne yurt yaptı, ne köprü yaptı, ne toki konut yaptı, ne çağrı merkezi açtı, ne okul açtı. . İlçeleri ve illerle bağlantısı keçi yolu olan tek il Tunceli. . Devlet Tunceli ye hiç yatırım yapmadı. . Tunceli nin hakkını da komşu illere verdi. . Edep yahu. . .

0
1
yanıtYanıtla
kandıralı:

tunceli kime oy verdi onu demiyon hizmet alan şehirlerin rengi belli tuncelinin kime destek verdiği bellimi kurunun yannda yaşda yanar

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title