Haberler

TOBB, Şadan Kalkavan İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, dün vefat eden İş Adamı Şadan Kalkavan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), dün vefat eden işadamı Şadan Kalkavan için başsağlığı mesajı yayınladı.

TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Üyeliği görevinde de bulunan, işadamı ve Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan vefatına ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kalkavan'ın gerek iş dünyası, gerek spor camiası için büyük bir kayıp olduğunu ifade ederken, "Geride önemli hizmetler bırakmış, çok değerli bir ağabeyimizi kaybettik. Başımız sağolsun" diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu, Şadan Kalkavan'ın, değerli bir işadamı olmasının yanı sıra spor dünyasının da çok sevilen yöneticilerinden olduğunu, ayrıca TOBB camiasında önemli hizmetlere imza attığını söyledi. Hisarcıklıoğlu Kalkavan'ın vefatına ilişkin mesajında şunları kaydetti:

"Sayın Şadan Kalkavan hepimizin çok sevdiği bir insandı. İş dünyamız onun ismini unutmayacaktır. Kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, iş dünyamıza ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun".

ŞADAN KALKAVAN KİMDİR?

1939 yılında Rize'de doğan Şadan Kalkavan, TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Üyeliği görevinde de bulunan Kalkavan 1995-2000 yılları arasında Fenerbahçe Kulübü'nde Asbaşkan, Başkanvekilliği, Futbol Şube Sorumluluğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulundu. 76 yaşında vefat eden Kalkavan bir süredir tedavi görmekteydi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Şadan Kalkavan Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title