Haberler

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurul Başkanı Kağan Yeşil Oldu

Güncelleme:

Genç Girişimcilerde Kağan Yeşil dönemi Yeşil: "2023 hedeflerinde yatırımcı genç girişimcilerin rolü büyük"

BTSO'da yapılan seçimlerde TOBB Bursa Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Kağan Yeşil oldu. Yeşil, "Bursa'daki genç girişimcilerimizin sayısını artırmak, ülkemizin öncelikle 2023 hedeflerine ulaşmasında öncülük etmek için yola çıktık" dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini yürüten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi görev dağılımı yapıldı. BTSO Başkan Vekili İsmail Kuş'un başkanlığında yapılan TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi toplantısında kurulun oylarıyla Başkan Kağan Yeşil olurken, Başkan Yardımcılıklarına Sinan Topuk, Abidin Şakir Özen ve Taylan Devrim Ercan seçildi.

HEDEF GENÇ GİRİŞİMCİLERİ ARTTIRMAK

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ettiğini söyledi. Yeşil, "BTSO Başkanımız İbrahim Burkay ve yönetim kurulu başta olmak üzere bizleri bu önemli göreve layık gören herkese şahsım ve kurul üyesi arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sanayici ve girişimci şehri Bursa'da genç girişimcilerimizin sayısını arttırmak, onları daha donanımlı hale getirerek öncülük etmek başlıca hedeflerimiz olacaktır. Bu hedefler doğrultusunda ilerleyerek ülkemizin öncelikle 2023 hedeflerine ulaşmasında biz yatırımcı genç girişimcilere büyük görevler düşüyor. Daha güçlü bir Bursa ve lider ülke Türkiye için yorulmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" dedi.

TOBB BURSA GGK KURUL ÜYELERİ

TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil ve Başkan Yardımcıları Sinan Topuk, Abidin Şakir Özen ve Taylan Devrim Ercan olurken, kurul üyeleri de şu isimlerden oluşuyor: Şükrü Çekmişoğlu, Asaf Yalçın İstanbullu, Fatih Aslan, Mustafa Altın, Samet Dinçer, Musa Öztürk, Umut Ortakçı, Kemal Öncü, Çetin Şen, İbrahim Özmen Atil, Gökhan Tüydeş.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kuş Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title