Haberler

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Tekirdağ'da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu ziyaret etti.

Beraberindeki TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Hayrabolu Belediyesi'ne gelerek Altayoğlu ile bir süre görüşen Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada, Altayoğlu'nun gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyledi.

Altayoğlu'nun gelecekte de birçok başarıya imza atacağına inandığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Altayoğlu, aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Fehmi başkanın kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Altayoğlu'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hayrabolu - Süleymanpaşa karayolunun yapılması için Hisarcıklıoğlu'ndan destek istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Fehmi Altayoğlu Hayrabolu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title