Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Fenerbahçe'yi Kutladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TFF Süper Kupa'yı kazanan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü kutladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TFF Süper Kupa'yı kazanan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü kutladı.

Hisarcıklıoğlu, Fenerbahçe'nin TFF Süper Kupa'yı kazanması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında "çetin" bir mücadele geçtiğini ve karşılaşmanın Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlandığını anımsatan Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Her başarı şüphesiz, yetenekli yıldızların yanı sıra, çok çalışmanın, birlik ve beraberliğin, ekip olabilmenin eseridir. O açıdan kupayı kazanan Fenerbahçe'nin de genel itibariyle başarıya ulaşan bütün takımların da bu güzel özelliklerle zafere ulaştığı inancındayım.

Türk iş dünyası adına, başta Sayın Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere, futbolcuları, teknik kadroyu, taraftarları ve bütün Fenerbahçe camiasını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. TFF Süper Kupa, tüm Fenerbahçe camiasına ve taraftarlarına hayırlı olsun." - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Fenerbahçe Spor Kulübü Galatasaray Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title