Haberler

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı

ALTSO Başkanı Şahin: "Şimdi zaman petrolü, doğal gazı çok olan değil, kararlı ve cesur olan, yapılmayanı yapan, çalışan girişimci sayısı çok ülkelerin zamanı. Bu nedenle kurulan girişimci kur...

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, "Şimdi zaman petrolü, doğal gazı çok olan değil kararlı ve cesur olan yapılmayanı yapan çalışan girişimci sayısı çok ülkelerin zamanı. Bu nedenle kurulan girişimci kurulların önemi oldukça büyük" dedi.

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Olağan Toplantısı, ALTSO'da yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, kadın girişimciler kurulu üyelerinin toplumda sergilediği iş kadını ticaret erbabı kimliğinin girişimci ruhu olan tüm kadınlara rol model olduğunu söyledi.

Kurulun bu amaçla 5 yıldır pek çok etkinlik gerçekleştirdiğini anlatan Şahin, "Çok iyi biliyoruz ki ülkemizin geleceği ve refahı için girişimcilikten başka çaremiz yok. Şimdi zaman petrolü, doğal gazı çok olan değil kararlı ve cesur olan yapılmayanı yapan çalışan girişimci sayısı çok ülkelerin zamanı. Bu nedenle kurulan girişimci kurulların önemi oldukça büyük" dedi.

ALTSO olarak kadın girişimci sayısının artması için gereken çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Şahin, Antalya Kadın Girişimciler İcra Kurulu tarafından gerçekleştirilen Antalya'nın Kadın Girişimci Yarışması'nda Alanya'dan dereceye girenleri de kutladı.

Şahin, konuşmasının ardından, 2012 ve 2013 yıllarında evde üretim yapanlar kategorisinde "Örgü Oyuncak" ile dereceye giren Fatma Gürses'e, "Yöresel Kıyafetli Bebek" ile Sevgi Öntürk Terlemez ve Halise Şenerol'a, "Mask" ile de Pınar Kaymaz'a plaketlerini verdi.

Plaket törenin ardından Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Işık Yargın, Alanya'dan Demre'ye kadar büyük bir alana hitap ettiklerini söyledi. Yargın, "Kadın girişimciler ailesi olarak kadın potansiyelini harekete geçirmek ve bunu ekonomiye kazandırmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de eğitim faaliyetlerini harekete geçiriyoruz" dedi.

Toplantıya, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in eşi Ayşe Özdemir, Alanya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Burcu Baba ile çok sayıda kadın girişimci katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Ayşe Özdemir Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title