Haberler

TMSF, Türk Ticaret Bankası Paylarını Satışa Çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 8 Adet Finans Şirketinin Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Tasfiye Halindeki Türk Ticaret Bankası ve İzmir Enternasyonal Otelcilik Aş'nin İştirak Paylarını Satışa Çıkardı.

-Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 8 adet finans şirketinin ticari ve iktisadi bütünlüğü ile tasfiye halindeki Türk Ticaret Bankası ve İzmir Enternasyonal Otelcilik AŞ'nin iştirak paylarını satışa çıkardı.

İSTANBUL (ANKA) - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 8 adet finans şirketinin ticari ve iktisadi bütünlüğü ile tasfiye halindeki Türk Ticaret Bankası ve İzmir Enternasyonal Otelcilik AŞ'nin iştirak paylarını satışa çıkardı.

TMSF tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, TMSF, İzmir Hilton Oteli'nin sahibi olan İzmir Enternasyonal Otelcilik A.Ş'deki yüzde 5 oranındaki iştirak payı için davet ve pazarlık yöntemi ile 17 Ekim'e kadar teklif alacak. C grubu olan 60 bin adet hissenin nominal değeri 6 bin YTL, ödenmiş sermayesi 120 bin YTL olarak belirlendi.

Tasfiye halinde Türk Ticaret Bankası AŞ'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği "Alamsaş Alarko Ağır Makine Sanayii AŞ"deki hissesi ise 3 milyon 200 bin YTL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Ayrıca; Çumitaş Çukurova Makine İmalat ve Ticaret AŞ, Merkez Bankası, İş Bankası, Halk Bankası AŞ, Takasbank İMKB Takas ve Saklama Bank, Tüstaş Sınai Tesisler AŞ olmak üzere 6 iştirakte bulunan hisseleri, teklif alma yöntemiyle satılacak.

-İHALELER 12-13 KASIM'DA YAPILACAK-

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title