Haberler

TMD'den Demet Sabancı Çetindoğan'a Onur Ödülü

Güncelleme:

25 Kasım günü düzenlenen özel bir törenle perakende sektöründe kadın istihdamına olan katkılarından dolayı Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'a verildi.

Tescilli Markalar Derneği Başkanı Füsun Kuran, Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'ı sahneye davet ederken gerçekleştirdiği konuşmasında, "Kadınların iş hayatında ilerlemesi için rol model olan, yaratıcı fikirleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun ilerlemesine katkıda bulunan, geçtiğimiz günlerde Uluslararası Kadın Forumu (IWF) tarafından verilen, dünyanın en prestijli strateji ve performans yönetimi ödüllerinden biri olan 2015 Hall of Fame Ödülü'nü kazanan ilk Türk olarak hepimizi gururlandıran Sayın Demet Sabancı Çetindoğan'a Tescilli Markalar Derneği olarak bizler de teşekkür etmek istiyoruz." dedi.

Tescilli Markalar Derneği'nin tamamı kadınlardan oluşan bir yönetim kurulu ile çalışmalarına devam ettiğini belirten Kuran, "Yıl boyu sosyal sorumluluk projelerimiz dahilinde perakendede kadın istihdamını arttırmaya yönelik pek çok çalışmaya öncelik verdik ve önümüzdeki yıl da çalışmalarına devam edeceğiz." dedi.

Onur ödülüne layık görüldüğü için TMD'ye teşekkür eden Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan konuşmasında perakende sektöründe kadın istihdamının daha da artması için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Sabancı Çetindoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title