Haberler

Durmuş: Takımımız Y.Malatyaspor'u Yenebilecek Güce Sahip

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, "Takımımız, Yeni Malatyaspor'u yenebilecek güç ve yetenekte oyunculara sahip" dedi.

Kırmızı-siyahlı oyuncular, maçın hazırlıklarını, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde Durmuş gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, koşu, kültür fizik, pas ve açma germe çalışmaları yaptı.

Durmuş, idman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdaki uyum sorununu kısa sürede aşıp başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Yeni bir kadro oluşturdukları için uyumu ön planda tuttuklarını anlatan Durmuş, şöyle konuştu:

"Oyuncularımızın moral ve motivasyonları yüksek. Deplasmandaki ilk karşılaşmamızdan bir puanla döndük. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında da alınacak puan veya puanlar, uyum sürecini kısaltacak etki yapar. Malatya ekibi maddi olarak güçlü bir takım. PTT 1. Lig'den transferler yaptılar ancak onlar da yeni bir takım oluşturdu. Bu anlamda birbirimize benziyoruz. Takımımız, Yeni Malatyaspor'u yenebilecek güç ve yetenekte oyunculara sahip. Bu mantıkla sahaya çıkarken taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz." - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Yeni Malatyaspor Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title