Haberler

TKİ Tavşanlı Linyitspor-Tekden Denizlispor maçının ardından -

PTT 1. Lig'de sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 3-0'la geçen Tekden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, hafta içerisinde alacaklarının ödenmemesinden dolayı antrenmana çıkmayan oyuncularını sahada arslanlar gibi, onurluca ve asilce mücadele ettikleri için kutladığını söyledi.

Bizati, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, konuluşacak fazla bir şeyin olmadığı belirterek, şartlar ne olursa olsun mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

Bizati, "Oyuncularımı kutluyorum, arslanlar gibi onurluca, asilce mücadele ettiler. Takımımız daha iyi yerlere gelmesi için ve gelecek yılın planlamasını yapmak için yönetim kurulumuz söz verdiği ödemeleri bir an önce gerçekleştirmesi gerekiyor. İdman yapmadan maça çıkmak, bir maçla galip gelinir. Gelecek hafta galip gelinecek anlamına gelmez ama iyi oynayacağımız anlamına gelir. Bizim hiçbir şekilde teslim olmayacağımızı herkes bilsin" dedi.

- "Yalnızız, kimsemiz yok gibi"

Tekden Denizlispor kaptanı Bülent Ertuğrul da ödemelerin yapılmamasında dolayı hafta içerisinde antrenmana çıkamama boykotunun ardında yaptıkları toplantıda karşılaşmanın bitiminin ardından formaları saha içerisine bırakma kararı aldıklarını belirterek, bu şekilde bir mesaj vermek istediklerini söyledi. Bir şekilde tepki göstermeleri gerektiğini dile getiren Ertuğrul, "Bu şehir, bu kadar duyarsız olmaması lazım. Ben Denizliliyim, inanılmaz, açıksa sahipsiz gibiyiz. Seçimden önce tesislere gelen gidenin haddi hesabı yoktu, şimdi seçimler bitti kimsenin uğradığı yok. Yalnızız, kimsemiz yok gibi. Futbolcu arkadaşlarımızla teknik heyetimizle iç motivasyonla bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu kadar karakterli bir takımda oynamak benim için bir şeref. Denizlili olarak takım arkadaşlarımdan özür diliyorum, böyle yönetilmeyi hak etmiyorlar" diye konuştu.

- "Beş final maçımızdan birini kaybettiğimiz için üzgünüz"

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, Tekden Denizlispor'a başarılar dilediğini ifade ederek, "5 final maçımız vardı birisini kaybettik, üzgünüz. 4 maçın minimum üçünü kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız. Umarım yine araya biri girip penaltı vermez veya iki oyuncumu cezalı duruma düşürmez. Maçta sarı kartlar hava uçtu, hakem her şeye sarı kart gösterdi ama elle müdahalelere kart göstermedi. Yani hakem bana göre iki tarafa da kartlar konusunda faklı standart uyguladı" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Bülent Ertuğrul Özcan Bizati Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title