Haberler

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Olağan Kongresi

Güncelleme:

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp başkanlığına, Garp Linyitleri işletmesi müessesinde görevli Şirin getirildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek TKİ Tavşanlı Linyitspor'un olağan kongresinde kulüp başkanlığına Akın Şirin seçildi.

Tavşanlı ilçesindeki kulüp tesislerinde düzenlenen kongreye katılan delegelerin tamamının oylarını alan Şirin, başkanlığa getirildi.

Şirin, kongre sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi ve yönetim kurulu listesindeki arkadaşlarına destek verenlere teşekkür etti.

Yönetim kurulunun ilk toplantısını 7 Temmuz'da yapacaklarını belirten Şirin, "İlk toplantımızda geniş kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Uzun ve ayakları yere basan bir program oluşturacağız. Bunu da daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

Tavşanlı'da 1970 yılında doğan Şirin, 21 yıldır Türkiye Kömür İşletmelerine (TKİ) bağlı Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesinde maden mühendisi olarak görev yapıyor. Müessesenin Ömerler Yer Altı Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Şirin, yaklaşık bir yıldır kırmızı-siyahlı kulübün yönetim kurulunda bulunuyordu. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title