Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor İkinci Yarıya Moralli Başladı

Kütahya’nın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor Spor Toto 3. Lig’de ikinci yarıya moralli başladı.

Kütahya'nın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor Spor Toto 3. Lig'de ikinci yarıya moralli başladı. Hafta sonu kendi sahasında Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden ve müsabakayı 2-0 galip kapatarak üst sıralara tırmanan Linyitspor'un performansı beğeni topladı.

Ada Stadı'nda oynanan maçı AK Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ile birlikte izleyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in heyecanı da görülmeye değerdi. Özellikle ikinci yarıda Muhammet Serdar Yazıcı'nın muhteşem golüyle takımı ayakta alkışlayan Mustafa Güler, taraftarın desteğini arttırarak sürdürmesini istedi. Başkan Mustafa Güler "İkinci devreye galibiyetle başlamak önemliydi. Alt sıralarda rakibimiz olan Van Belediyespor maçını iyi futbol ve iki golle kazanmak moralimizi arttırdı. Kulübün ligde kalıcı olması ve maddi sıkıntılarını aşması konusunda bir takım kararlar alındı. AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu, TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Hayrettin Yüksel, işadamları Ahmet Baş ve İsmail Alper'in katıldığı toplantının ardından mali denetimli ek yönetim oluşturulması kararlaştırıldı. Daha sonra meslek odaları ile STK'ları bilgilendirmeye başladık. Bu toplantılarımız ilerleyen günlerde devam edecektir. İkinci yarının ilk maçında seyirci desteği çok güzeldi. Benim taraftarımızdan bir isteğim var. İç saha karşılaşmalarımızda Ada Stadındaki yerimizi alarak oyuncularımıza güç katalım" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tavşanlı Linyitspor Kütahya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title