Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Ankaraspor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, idmanda düz koşu ve duran topa çalışması gerçekleştirdi TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Durmuş: "Ligde bulunduğumuz durum gereği oynayacağımız her maçı final havasında değerlediriyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazartesi günü yapacakları Ankaraspor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda, futbolcular düz koşu, ve duran top çalışması gerçekleştirdi.

İdmanın ardından teknik direktör Ali Nail Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaraspor'un ligin lideri olduğunu ve çok zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Deplasmandaki maçta, oyunun başından sonuna kadar mücadele içinde olacaklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Geldiğimiz günden bugüne önemli mesafeler aldık. Takımın özgüven sorununu hallettik. Taktiksel anlamda oyun anlayışımızın oturması için çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu anda ligde bulunduğumuz durum gereği oynayacağımız her maçı final havasında değerlediriyoruz. Ankaraspor'un çok önemli silahları var,  genel anlamda çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip. Futbolda temel prensip kazanmayı istemek. Bunun için  sahada 90 dakika büyük bir konsantrasyonla oynamak, mücadele etmek gerekiyor. Bu açıdan maçı değerlendirdiğimizde, bizim için zorluk derecesinin yüksek olduğunun farkındayız. Ankaraspor takımının da bu zorluğu bizim takımımız adına yaşamasını sağlamak istiyoruz. Teslim olmaya gitmiyoruz, puan veya puanlar alabilmek amacıyla maçın başından sonuna kadar mücadele etmeye gidiyoruz."

Durmuş, oyuncularına güvendiğini ve takımın şu an mücadele edecek ruha sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Takım daha sonra maç için Ankara'ya hareket etti. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Arif Peçenek Ankaraspor Tunçbilek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title