Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Adanaspor Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, günü tek idmanla geçirdi TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: "İçeride oynayacağımız Adana maçı bizim için çok önemli. Galip gelmemiz gereken bir maç"

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın sahasında Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında günü tek idmanla tamamladı.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda oyuncular, sahanın etrafında 2 tur attıktan sonra topla taktik çalışması yaptı.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ümit Erol Tok, çarşamba günü oynadıkları Şanlıurfaspor maçının ardından cumartesi günü de Adanaspor ile karşılaşacaklarını söyledi.

Ortalama 3-4 günde bir maça çıktıklarını belirten Tok, şöyle konuştu:

"Oyuncularım, geçen hafta cumartesi oynadı, daha sonra çarşamba günü oynadı, yine cumartesi günü oynayacağız ardından tekrar salı günü kupa maçına çıkacağız. Daha sonra tekrar cumartesi günü Mersi'ne deplasmana gideceğiz. Avrupa'da bile bu kadar kısa aralıklarla maç oynattıklarını zannetmiyorum. Bu maç trafiğine bir de yollarda geçirilen süreleri eklediğin zaman futbolcuların dinleneceği zaman bile yok. Zaten en büyük korkumuz sakatlıklar. Zengin bir kulüp değiliz. Durmadan transfer yapan bir kulüp değiliz. Bizim için en büyük handikap yaşabilecek olan sakatlıklar. Mümkün olduğu kadar çocukları korumaya çalışıyoruz. İçeride oynayacağımız Adana maçı bizim için çok önemli. Galip gelmemiz gereken bir maç. Galip geleceğimize inanıyorum. Eğer galip gelebilirsek, önümüze biraz daha rahat bakabileceğiz. Bundan sonra bu oyun anlayışını devam ettirirsek, çok zor yenilen bir takım olacağız. Seneye bu takımın daha iyi bir yerde olabilmesi için ligi üst sıralarda bitirmesi gerek. İnşallah bunu yapmaya çalışıyoruz."

Tok, takımda cezalı oyuncunun olmadığını ifade ederek, kendileri için ligin çok önemli olduğunu, Türkiye kupasında da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA / Güncel

Tki Tavşanlı Linyitspor Arif Peçenek Tunçbilek Adanaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title