Haberler

Tkdk, 13'üncü Çağrı Döneminde 76 Projeyi Kabul Etti

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğünün, 13'üncü çağrı döneminde ikinci grupta yer alan 76 projeyi kabul ettiği bildirildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğünün, 13'üncü çağrı döneminde ikinci grupta yer alan 76 projeyi kabul ettiği bildirildi.

TKDK Burdur İl Koordinatörü Selami Okka, yazılı açıklamasında, 2. Proje Değerlendirme ve Seçim Komitesi sonuçlarının geçen hafta açıklandığını, buna göre incelenip uygun görülen tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği ve arıcılık alanında 36 projenin sahipleriyle sözleşme imzalandığını belirtti.

13'üncü çağrı döneminde ikinci grupta yer alan 76 projenin kabul edildiğini belirten Okka, şunları kaydetti:

"Kalan 35 proje sahibi ile de bu hafta sözleşme imzalayacağız. Sözleşme imzaladığımız 36 yatırımın toplam tutarı 1 milyon 200 bin lira. Bunun 600 bin lirası yatırımlar tamamlandığında faydalanıcılara hibe olarak aktarılabilecek. İmzaladığımız bu projeler ile Burdur merkez, Ağlasun, Bucak, Çavdır, Kemer, Tefenni ve Yeşilova ilçelerine hibe aktarmış olacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title