Haberler

Tkbl Lig Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ile Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) kulüp temsilcileri Lig Kurulu toplantısında bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ile Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) kulüp temsilcileri Lig Kurulu toplantısında bir araya geldi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Polat Rönesans Otel'de gerçekleştirilen toplantıda TBF Yönetim Kurulu üyeleri Tamer Dişbudak, Raşit Akın ile Aydın Şerbetçioğlu, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ve 2015-2016 sezonunda TKBL'de mücadele edecek takımların temsilcileri hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TBF Ligler Direktörü Özgümüş, yorucu, yoğun ve başarılı bir sezonun ardından bir araya geldiklerini belirterek, "2015-2016 sezonunda geçen yıllardan daha iyi işler yapmak ve daha kaliteli işler yapma dilekleriyle, en iyisine ulaşmaya çalışalım. Başarılı bir sezon dilerim" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki saat süren kurul toplantı, ligdeki takım sayısı, kulüp gelirlerinin arttırılması, giderlerinin düşürülmesi, lisans işlemleri, yabancı kuralı, normal sezon, play-off ve Türkiye Kupası programı, iddaa gelirleri, TBF TV web yayını, televizyon yayınları, basın yansımaları, disiplin kurulu cezaları ile sağlık kurulu kontrolleri ve yeni sezonda yapılması gereken konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Spor

Ayhan Özgümüş Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title