Haberler

Tkbl Federasyon Kupası Maçları Balıkesir'de Oynanacak

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) düzenlediği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası karşılaşmalarının tamamı 27 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Balıkesir'in Edremit ilçesinde oynanacak.

TKBL Federasyon Kupası Eleme Turu karşılaşmaları, bu yıl Edremit ilçe merkezi ve Güre Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Türkiye Basketbol Federasyonu, Edremit Belediyesi'nin de katkılarıyla, Altınoluk Mahallesi'ndeki tarihi Abdullah Efendi Konağı'nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Federasyon Kupası Eleme Maçları'na katılacak olan tüm takımların yetkililerinin de katıldığı toplantıda konuşan TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, spora verdiği desteklerden dolayı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya teşekkür etti. Özgümüş, "Öncelikle, Edremit Belediye Başkanı olan ve bizim gönlümüzde basketbolun en değerli şahısları arasında yeri olan başkan Kamil Saka'ya şükranlarımızı sunuyoruz. Edremit bölgesi bu karşılaşmaların yapılabilmesi için çok müsait bir yerdir. Bölgemizde konaklama sıkıntısı yok ve ulaşım çok kolay. Statümüzde 5'er takımdan oluşan 4 gurubumuz var. Her gün Edremit ve Güre'de maçlar gerçekleştirilecek. Cuma günü dışında her gün yapılacak olan maçlarımıza bölge halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise spora ve özellikle basketbola yıllardır önem gösterdiklerini ifade ederek, müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Saka, "TKBL Federasyon Kupası Eleme Turu karşılaşmalarının ilçemizde gerçekleştirilmesi bölgemiz açısından çok önemlidir. Yaz turizminin sona ermesiyle birlikte boşalan otellerimiz yeniden doldu. Bizler de kendilerine imkanlarımız dahilinde kolaylıklar sağlamaya çalışmaktayız. Umarız, sakatlanma olmadan, dostluk içerisinde güzel maçlar izleriz. Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıya, Edremit İlçe Spor Müdürü Metin Bilge, Burhaniye Spor İl Müdürü Sabri Pekçan, Antandros Derneği Başkanı Gülçin Cömert, TBF yetkilileri, takımların antrenör ve kaptanları ile çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi. Toplantının sonunda, katılımcılara konağın bahçesinde ikramlarda bulunuldu. Edremit ilçesinin turistik alanlarını ilk kez gezen oyuncular, bölgeyi çok beğendiklerini söyleyerek, federasyona ve Edremit Belediyesi'ne teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kamil Saka Balıkesir Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title