Haberler

Tkb Yönetimi Anneler Gününde Cezaevini Ziyaret Edecek

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şubesi yönetimi 8 Mayıs Anneler günü vesilesiyle Ferizli L Tipi Cezaevini ziyaret edecek.

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şubesi yönetimi 8 Mayıs Anneler günü vesilesiyle Ferizli L Tipi Cezaevini ziyaret edecek.

Her yıl 8 Mayıs günü kutlanan Anneler günü bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlanacak. TKB Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve yönetimi anneler günü vesilesiyle Ferizli L Tipi Cezaevini ziyaret edecek. 10 yıldır cezaevi ziyareti yapan TKB yönetimi, bu yılda ziyaret ederek kadınların ihtiyaçları olan malzemeleri götürecekler.

Başkan Tevhide Yağan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "TKB Sakarya Şubesi uzun yıllardır cezaevinde kalan kadın ve çocuklara yönelik bir takım çalışmalarımız olmuştur. Bunlarda kuaför salonu, kütüphane oluşumunda destek vermek gibi ve kadınlara yönelik mesleki kurs vermek gibi birçok çalışma yaptık. Bunların dışında bebeklere ihtiyaçlarını gidermek için kadınlarımıza ihtiyaçlarını götürdük. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamalarında birkaç yıl cezaevinde kutladık. 2 yıl öncede örgü yün alarak cezaevindeki kadınları teslim edip devlet korumasındaki çocuklara malzemeler ördüler ve biz bunları teslim ettik. Bu seneki ziyaretimizde kadınlarımıza yönelik temel ihtiyaç malzemeleri götüreceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferizli Sakarya Yağan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title