Haberler

Kenan Işık'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Güncelleme:

Yapımcı Fatih Aksoy, Kenan Işık'ın eşi Beril Işık ve yakınlarından, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendiğini söyledi.

Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi almak isteyen bazı yakınları ve sanatçı arkadaşları, hastaneye geldi.

Yapımcı Fatih Aksoy, Amerikan Hastanesi çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Işık'ın eşi Beril Işık ve yakınlarından, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendiğini söyledi.

Aksoy, "Öğrendiğim kadarıyla sağlık durumu daha iyiye gidiyormuş. Doktorları ve ailesi daha sonra mutlaka açıklama yapar. Hastaneden öğrendiğime göre Işık'ın ameliyatı iyi geçmiş" diye konuştu.

Sanatçılar Zerrin Özer, Seray Sever ve Aliye Uzunatağan da hastaneye gelerek, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kenan Işık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Nur Kisernurkiser@aol.com:

Cok sayin ve sevgili Kenan Isik bey'in rahatsizlik haberini duyunca sok oldum, cok cok uzuldum. Cok gecmis olsun! Allahtan onu bir an evvel iyilestirip, tekrar en guzel sihhatlerle, ailesine, dostlarina ve benim gibi onu candan takdir edip seven milyonlarca seyircilerine bagislamasini dilerim.Iyi ve detayli haberleriniz icin tesekkurler.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title