Haberler

    Tivibu, Artık Bu Tv'lerde!

    Tivibu Smart TV uygulaması, yeni arayüzleri ile Arçelik ve Beko Smart TV'lerde de yerini aldı.

    TTNET'in TV platformu Tivibu, sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. İnternete bağlanabilen ve internet üzerinden yayın alabilen yeni nesil akıllı TV'ler için geliştirilen Tivibu Smart TV uygulaması, yeni arayüzleri ile Arçelik ve Beko Smart TV'lerde de yerini aldı.

    Arçelik ve Beko Smart TV kullanıcıları, Tivibu'nun bu hizmetiyle 31 adet TV kanalını izleyebilecekler. Bunun yanı sıra TV İzle, Seç İzle, Tekrar İzle, İzleme Listem ve Arama Motoru gibi Tivibu'nun ana fonksiyonlarını deneyimleme fırsatı bulacaklar. Kullanıcılar 3500'ün üzerinde Seç İzle içeriğine kolayca ulaşabilecekleri gibi Tekrar İzle özelliği ile en favori dizi ve programların kaçırdıkları bölümlerini tekrar izleyebilecekler. Ayrıca televizyonun markasına göre  "Arcelik" veya "Beko" yazıp 6606'ya mesaj gönderenlere Tivibu Smart TV paketi 3 ay ücretsiz sunulacak.

    İnterneti olan her yeni nesil Arçelik ve Beko Smart TV sahibi, uyelik.tivibu.com.tr/smarttv adresinden Tivibu Smart TV uygulamasına kolayca üye olarak, Tivibu'nun renkli dünyasıyla tanışabilir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title