Haberler

Tita, Mersin İdmanyurdu'nda

Mersin İdmanyurdu, geçen yıl Antalyaspor'da oynayan Tita'yı renklerine bağladı.

Mersin İdmanyurdu, geçen yıl Antalyaspor'da oynayan Tita'yı renklerine bağladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine, başkan Ali Kahramanlı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza öncesi konuşan başkan Kahramanlı, "Şu an transfer çalışmalarımızın sonuna geldik. Belki 1-2 eksiğimiz olabilir. Bunu da inşallah birinci kampımız bu hafta bitiyor. İkinci kampta inşallah kadromuzda eksikliklerimizi göreceğiz ve eksik olan yerlerimizi tamamlayacağız. Burada en erken transferini yapan Mersin İdmanyurdu oldu ve hepsi birbirinden değerli, kaliteli transferler yaptık. Hele hele bugün yanımızda daha önce herkesin tanıdığı bir oyuncu var. Geçen sene Antalyaspor'da oynadı. İnşallah bundan sonra Mersin idmanyurdu'nun forması altında Mersin İdmanyurdu'nda oynayacak. Kendisiyle 2 yıllık bir anlaşma yaptık. İnşallah bu süreci kendisinin Mersin İdmanyurdu'nda çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz, kendilerine güveniyoruz. Özellikle Mersin İdmanyurdu'nu tercih ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

"EN İYİSİNİ NASIL YAPARIZ DİYE BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ"

Önümüzdeki sezonun Mersin İdmanyurdu'na hayırlı olmasını dileyen Kahramanlı, "İnşallah iyi bir sezon olur. İyi bir sene olur. Biz çalışıyoruz, bize inanın, bize güvenin. Biz elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Hakikaten çok çalışıyoruz. En iyisini nasıl yaparız diye bunun mücadelesini veriyoruz. Onun için ben özellikle bu konuda Mersinlilerden destek bekliyoruz. Herkes bizden bir şey bekliyor. Ama bizde bir şeyler bekliyoruz. Biz eğer burada zamanımızı malımızı her şeyimizi Mersin İdmanyurdu'na feda ediyorsak bundan sonraki bu süreci Mersinimizin taraftarlarımızın bu konuda kombinelerle ilgili, localarla ilgili herkesin desteğini ve katkısını bekliyoruz. Önümüzdeki sene inşallah Mersin İdmanyurdu senesi olacak. Mersin İdmanyurdu bundan sonraki süreci en iyi şekilde değerlendirecek. Çok düşünüyoruz. Çok inceliyoruz. İnşallah bundan sonra Mersin İdmanyurdu kalıcı olacak" şeklinde konuştu.

"YÜZDE 99 MERSİN İDMANYURDU'NUN CEZASI KALKACAK"

Mersin İdmanyurdu'nun seyircisiz oynama cezasıyla ilgilide konuşan Başkan Kahramanlı, "Öğleden sonra federasyon başkanımızla konuştum. Konudan bilgisinin olduğunu, tarafsız sahada oynadığımız için bunları tarafsız sahadaki cezanın ne şekilde olacağına dönük bir talimatının olmadığını söylediler. Bunu yeniden değerlendirecekler. Yeniden o düzenlemeyi değiştirecekler. İnşallah önümüzdeki günlerde Mersin İdmanyurdu'na ya bir tribün cezası gelecek yada bir para cezası gelecek ama ilk maçtaki ceza yüzde 99 kalkacak. Biz bunu konuştuk, bunun çalışmasını yaptık, bunun itirazını yaptık" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu'nun oyuncusu Tita ise yönetime teşekkür ederek, "Çok mutluyum. İnşallah iyi bir performans gösteririm. İyi bir lig geçer, iyi bir sırada bitiririz" dedi.

Konuşmaların ardından Tita, kendisini 2 yıllığına kırmızı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imzayı attı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title