Haberler

Tiski Genel Müdürü Köksal Açıklaması

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, "Tonya ilçe merkezinin kanalizasyon sorununu 9 milyon liralık dev bir yatırımla çözüme kavuşturacağız" dedi.

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, "Tonya ilçe merkezinin kanalizasyon sorununu 9 milyon liralık dev bir yatırımla çözüme kavuşturacağız" dedi.

Köksal, beraberindeki İller Bankası Bölge Müdürü Salih Devran ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile Tonya ilçesinde devam etmekte olan kanalizasyon inşaatı çalışmalarını inceledi.

Yetkililerden bilgi alan Köksal, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, TİSKİ'nin Tonya ilçesinde dev bir projeye başladığını belirtti.

Köksal, ilçede yapılan yatırımlarla ilgili değerlendirmede bulunarak, "Tonya ilçe merkezinin kanalizasyon sorununu 9 milyon liralık dev bir yatırımla çözüme kavuşturacağız." ifadesini kullandı.

Söz konusu maliyetin de İller Bankası kredisi ve SUKAP'tan sağlanan hibe ile karşılanacağını vurgulayan Köksal, "Buradaki çalışmalarımıza mayıs ayında başladık. 2017 sonu itibariyle çalışmalarımızı tamamlamayı ve Tonya'mızın kanalizasyon sorunlarına son vermiş olmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Köksal, ciddi bir proje yürüttüklerine değinerek, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında yaklaşık 30 bin metre kanalizasyon şebeke hattı döşeyeceğiz. Ayrıca 850 muayene bacası, parsel hattı ve bacaları inşa edeceğiz. Çalışmalarımız tamamlandığında Trabzon'da ilk kez atık sular biyolojik arıtma tesisi ile arıtılmaya başlanacaktır. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun talimatları doğrultusunda Tonya'mızda ve Trabzon'umuzda içme suyu ve kanalizasyon sorunu bırakmamak için gece gündüz çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

İller Bankası Recep Köksal Trabzon Tonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title