Haberler

Tirkeş'teki Çalışmalar Denetlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Saruhanlı'nın Tirkeş Mahallesi'nde hızla devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek muhtar ve vatandaşlarla sohbet etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, köy kahvesinde Mahalle Muhtarı Bilal Aslan ve vatandaşları dinledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, mahalleye yapılacak sondaj ve hidrofor binası ile ilgili müjde verdi. Aslay daha sonra, ana kanalizasyon hattı döşemesi yapılan noktaları incelerken, parsel bağlantıları yapılan yerleri Mahalle Muhtarı Bilal Aslan ile birlikte kontrol etti. Aslay'a Kanalizasyon Dairesi İnşaat Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir eşlik etti. Altyapı çalışmalarının noktalandığı yerlerde Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerin parke döşeme çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor.

"KÖYÜMÜZ GÜZEL OLDU"

MASKİ Genel Müdürlüğünün mahalledeki alt yapı çalışmalarından memnun olan mahalle sakinlerinden Kezban Kıyamaz, çalışmalarla yollarının güzelleştiğini söyledi. Kıyamaz, "Eski kanalizasyon ve içme suyu hatlarından memnun değildik. Bu çalışmalarla daha iyi oldu. Köyümüz güzel oldu" dedi.

"CENGİZ BAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Çalışmaların devam ettiği Tirkeş mahallesinde Muhtar Bilal Aslan, çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Aslan, "Kanalizasyon altyapı çalışmalarımız hızlandı. MASKİ Genel Müdür Yardımcımız Burak Aslay da burada. Parke taşı döşeme çalışmalarımız da hızlandı. Çalışmaların bitiminde Cengiz Başkanımı buraya getirip, çok iyi bir şekilde ağırlayacağız. Bu hizmeti bize verdiği için Cengiz Başkanıma çok teşekkür ediyoruz" açıklamalarını yaptı.

SAĞLIKLI VE UZUN SÜRELİ İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATTI

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, incelemelerde bulunduğu Saruhanlı'nın Tirkeş Mahallesi'ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aslay, "Mahallemiz bin 500 civarında nüfusa sahip. Mahallemizde 11 bin kilometrelik kanalizasyon ve içme suyu hattı bulunmaktadır. Ana caddemizde kanalizasyon ve içme suyu ile ilgili tüm çalışmalar hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımız tarafından da gördüğünüz gibi kilit taşları da döşenmiş durumdadır. Mahallemizde kanalizasyon hatlarında parsel bacaları ve parsel bağlantıları yapılmakta. İçme suyu hattı döşeme çalışmamız yüzde 95 oranında tamamlanmış bulunmaktadır. Ayrıca mahallemize bir hidrofor binası ve yeni bir sondaj çalışması da yapmaktayız. İçme suyu depomuzun bakım-onarımı yapıldıktan sonra hidrofor binası mahallemize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimat verdiği gibi temiz, sağlıklı ve uzun süreli içme suyu kazandıracak. Muhtarımıza da yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilal Aslan Saruhanlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title