Haberler

Tırın Yakıt Deposunda 122 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Tırın aranması- Eroinin bulunması Tırın yakıt deposunda 122 kilogram eroin ele geçirildi Edirne'de bir tırın yakıt deposunda 122 kilogram 680 gram eroin ele geçirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Tırın aranması- Eroinin bulunması Tırın yakıt deposunda 122 kilogram eroin ele geçirildi Edirne'de bir tırın yakıt deposunda 122 kilogram 680 gram eroin ele geçirildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Hamzabeyli Gümrük Sahası'na gelen Romanya plakalı tır, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ekiplerince risk kriterleri çerçevesinde x-ray taramasına sevk edildi.Romanya uyruklu kişinin kullandığı tırda, narkotik dedektör köpeği "Cenny"nin de katılımıyla detaylı arama yapıldı. Aracın yakıt deposunun içine yerleştirilmiş ikinci bir depoda 122 kilogram 680 gram eroin bulundu.Uyuşturucunun değerinin yaklaşık 9 milyon 150 bin lira olduğu belirtildi.Romanya uyruklu şoför, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Hamzabeyli Romanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title