Haberler

Tirebolu'da Hem Kurslarını Tamamlayanlar Belge Aldı

Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce (HEM) ilçe genelinde düzenlenen kursları başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.

Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce (HEM) ilçe genelinde düzenlenen kursları başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.

Müdürlük binasında düzenlenen törende konuşan Tirebolu HEM Müdürü Ömer Hamzaoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim yılında toplamda 200'e yakın kurs açtıklarını, buralara 3 bin 500 kişinin katıldığını söyledi.

İlçe halkının ihtiyaçlarına göre kurslar düzenlemeye gayret ettiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, "Merkezimizde, ilçemiz ve çevresinde ihtiyaç duyulan tüm eğitim faaliyetleri yıl boyunca aralıksız sürdürülmektedir. Kurslarımızda her yaşa, her ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildi. Amacımız daha çok vatandaşımızın bu kurslardan faydalanmasıdır. Çalışmalarımız da bu yönde devam etmektedir." dedi.

Konuşmaların ardından kursları başarı ile tamamlayanlara belgeleri verildi, kurslarda yapılan eserler sergilendi.

Törene, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hakan Baştürk, Tirebolu Cumhuriyet Başsavcısı Cem Doğan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tirebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title