Haberler

Tire Kaymakamı Demirezer Muhtarlarla Buluştu

Görevine yeni atanan Tire ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, mahalle ve köy muhtarları ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Görevine yeni atanan Tire ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, mahalle ve köy muhtarları ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Aydın'ın Söke ilçesinden Tire'ye atanıp görevine başlayan Tire İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Tire Belediyesi Kültür Sanat Salonunda düzenlenen toplantıda mahalle ve köy muhtarları ile buluştu. Toplantıya, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Fikret Bük ve çok sayıda muhtar katıldı.

Toplantıda muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Demirezer, bundan sonra sık sık muhtarla bir araya gelip sorunlar üzerine toplantı yapılacağını kaydetti. Demirezer, "Bu toplantı sadece sizlerle tanışma amaçlı yapılan bir toplantıdır. Bundan sonra sizlerle sık sık bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını konuşacağız. Tire bir huzur ve asayiş şehri. Şu günlerde ülkemizin birliği ve dirliğini bozmak isteyenler var. Ülkemizin bazı bölgelerinden acı haberler alıyoruz. Huzurumuzu bozmaya yönelik faaliyetler var. Ancak bizim insanımız sağduyuludur. Bizler bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Bu topraklar üzerinde yaşamak bizler için aslında hiç de kolay değil; çünkü böylesine cennet bir vatanda mutlaka huzurumuzu bozmak isteyen şer güçler olacaktır. Dostumuzu ve düşmanımızı çok iyi bileceğiz. İlçe genelinde polisimiz ve Jandarmamız 24 saat teyakkuz halinde. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Bu millet ilelebet varlığını sürdürecektir. İnşallah hep birlikte el ele çok güzel çalışmalara imza atacağız" dedi

Kaymakam Demirezer'in ardından kısa bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, köylere hizmetin aralıksız olarak dağ ova mahalle köy ayrımı yapmadan devam ettiğini vurguladı. Çiçek, sorunları olan muhtarların, belediyede kurulu olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne giderek sorunlarını anlatabileceklerini de sözlerine ekledi.

Toplantıda, iletişime geçebilmeleri adına muhtarların cep telefon bilgilerini güncellemelerini isteyen Kaymakam Demirezer, salonda bulunan muhtarlara cep telefon numarasını da vererek, her türlü sorunda kendisine ulaşabileceğinin bilgisini verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Tayfur Çiçek Aydın Tire Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title