Haberler

Tire'de 'Sayhan' Dönemi Sona Erdi

Tire Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi3. Lig 2 Grup’ta, sezona şampiyonluk parolası ile başlayan; ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan Tire 1922’de Fahrettin Sayhan dönemi sona erdi.

Tire Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi

3. Lig 2 Grup'ta, sezona şampiyonluk parolası ile başlayan; ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan Tire 1922'de Fahrettin Sayhan dönemi sona erdi. İlk devrenin tamamlanmasına toplam 3 hafta kala Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ile yollar ayrıldı. Tire Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, "Sezona şampiyonluk parolasıyla, Fahrettin hocamızın istediği transferleri yaparak başladık. Beklentiler büyük olunca arka arkaya gelen başarısız sonuçlar onunda psikolojisini bozdu. Kendisinin katı prensipleri var. Bazı isimleri kadro dışı bıraktı. Kadro dışı kalan arkadaşlarımız sonuçta futboldan para kazanıyor. Yönetim olarak oturup konuştuk ve karşılıklı olarak dostça yollarımızı ayırmaya karar verdik. Görüştüğümüz 2-3 yeni hoca adayı var. Acele etmeyeceğiz. Bu hafta Yomra maçına takımı sahaya Yardımcı Antrenör Ahmet Çeltikçi çıkaracak" dedi.

Kırmızı beyazlılar, Fahrettin Sayhan yönetiminde 14 maça çıkıp, 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi elde edip, toplam 18 puan topladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tayfur Çiçek Tire Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title