Haberler

Tire'de Büfeye Kanlı Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

İzmir Tire'de bir büfeye düzenlenen saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Henüz kimlikleri belirlenemeyen iki saldırgan tarafından gerçekleştirilen olayda, Kesikbaş Meydanı'nda büfe işletmeciliği yapan Hüseyin Boy (32) hayatını kaybederken, akrabası Ahmet Demir (34) ile büfede müşteri olarak bulunan Ahmet Çınar (51) yaralandı. Kanlı baskını gerçekleştiren saldırganlar ise kullandıkları motosikletle olay yerinden kaçarak, kayıplara karıştı.

HER ŞEY 16 SANİYEDE OLUP BİTTİ

İddiaya göre, bu akşam 21.15'te Hüseyin Boy'un işlettiği büfeye, Beylerderesi Sokak yönünden motosikletle gelen iki saldırgan büfenin önünde durdu. Saldırganlardan biri yanında taşıdığı silahı belinden çekerek, büfeye kurşun yağdırmaya başladı. Bu sırada büfenin içinde müşterileriyle ilgilenen Boy, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanarak, yere yığıldı. Saldırıda, Boy'un akrabası olduğu öğrenilen Ahmet Demir ile o sırada büfeye alışverişe gelen Ahmet Çınar ise sıkılan kurşunlardan yaralandı. Sokakta bulunan güvenlik kameralarına takılan görüntülere göre, motosikleti kullanan saldırganın tanınmamak için kask taktığı, arkasında oturan ikinci şahsın ise siyah mont giydiği belirlendi. Kanlı baskını toplam 16 saniye içinde gerçekleştiren saldırganlar, geldikleri motosikletle, Selçuk istikametine kaçarak, gece karanlığında izini kaybettirdi.

DOKTORLARIN ÇABASI YETMEDİ

Yaralılara ilk müdahaleyi, 3 No'lu Sağlık Ocağı'nda bulunan 112 ekipleri yaptı. Olay yerine sadece birkaç metre uzaklıkta konuşlu bulunan 112 ambulansı, zaman keybetmeden yaralıları hastaneye taşıdı. Saldırıda ağır yaralanan ve kalbi duran Hüseyin Boy için doktorlar seferber oldu. Uzun süre, Boy'u tekrar hayata döndürmek isteyen doktorların çabaları sonuç vermedi. Hastanede tedavi altına alınan diğer yaralıların ise hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Görgü tanıkları, saldırganların, 7-8 el ateş ettiğini ve saldırıyı çok kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini söyledi. Tire Polisi, meydanda bulunan diğer işyerlerine ait güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Boy'a ait işyerinin kendi güvenlik kamerasının ise saldırıdan yaklaşık 1 buçuk saat önce teknik bir arıza nedeniyle kayıt yapmaz hale geldiği anlaşıldı. Kanlı baskının nedenini araştıran Tire polisi saldırganların yakalanması için ilçede geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Tire Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title