Haberler

Tire 1922 Spor, Kızılcabölükspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta pazar günü Kızılcabölükspor'u konuk edecek Tire 1922 Spor'un teknik direktörü İskender Eroğlu, "2. Lig'e yükselmek bizim elimizde ve biz bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta pazar günü Kızılcabölükspor'u konuk edecek Tire 1922 Spor'un teknik direktörü İskender Eroğlu, "2. Lig'e yükselmek bizim elimizde ve biz bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Ligde geçen hafta oynaması gerektiği Bursa Nilüferspor karşılaşması 15 Nisan tarihine ertelenen Tire 1922 Spor, Kızılcabölükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kızılcabölükspor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu kaydeden teknik direktör Eroğlu, iç sahada son 4 maçta sadece 1 puan aldıklarını hatırlattı.

Bu haftanın farklı olacağına inandığını kaydeden Eroğlu, "Taraftarımızla galip gelip, önümüzdeki maçlar için moral kazanmak istiyoruz. Rakiplerimizin puan kayıplarıyla daha da hırslanmış durumdayız. 2. Lig'e yükselmek bizim elimizde ve biz bunu başaracak güçteyiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Bursa Nilüferspor Tire Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title