Haberler

TIR Şoförünü 'Defol Türk' Diyerek Öldürmüşler

Güncelleme:

Almanya'da 2 gün önce kızını otogara bırakmaya giden Türk TIR şoförünü, beyzbol sopalı 5 Rus genci döverek öldürmüştü. Olayın Türk düşmanlığından çıktığı ortaya çıktı.

Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarında bulunan Löhne kasabasında yaşayan Harun Aydurmuş, beyzbol sopalı 5 Rus genci tarafından kafatası parçalanana kadar dövülerek öldürülmüştü. Olayın Türk düşmanlığından çıktığı ortaya çıktı.

"DEFOL TÜRK" DİYE BAĞIRMIŞLAR

Kardeşinin ırkçılık kurbanı olduğunu öne süren Harun Aydurmuş, "Bir Alman kadın, gençlerin kardeşime vururken 'Defol Türk' diye bağırdığını söyledi" dedi.

TAM HAYATIN TADINI ÇIKARACAKTI

Gümüşhaneli Harun Aydurmuş (45), 8 yaşındayken anne ve babası ile birlikte Almanya'ya giderek burada yaşamaya başladı. 25 yaşında bir nakliyat firmasında işe giren ve uluslararası TIR şoförlüğü yapmaya başlayan 6 çocuk babası Aydurmuş, yaklaşık 3 ay önce kalp krizi geçirince emekliye ayrıldı. Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarında bulunan Löhne kasabasında yaşayan Aydurmuş, 3 gün önce 5 Rus gencin beyzbol sopalı saldırısı sonucu can verdi.

"KIZINI GARA BIRAKMAK İÇİN GİTMİŞ"

Aydurmuş'un Gümüşhane Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan ağabeyi Yaver Aydurmuş, "Kardeşimin Sibel, Songül, Selma adında 3 yetişkin kızı Hannover kentinde çalışıyordu. Kızlar Anneler Günü nedeniyle aldıkları hediyeleri ablaları Selma Aydurmuş'a vererek Bielefeld kentinde oturan annelerine göndermişler. Akşam saatlerinde ise kardeşim, kızını gara bırakmak için olay yerine gitmiş." dedi.

"CAMI PARÇALAMIŞLAR"

Aydurmuş şöyle devam etti: "Olayın nedeninin Türk düşmanlığından kaynaklandığı yönünde iddialar var. Kardeşimin aracının arka camında bir Türk bayrağı vardı. Görgü tanığı bir Alman kadının ifadesine göre ellerinde beyzbol sopaları olan 5 kişilik grup 'Defol Türk' gibi laflar ederek bayrağın bulunduğu camı parçalamışlar ve kardeşime saldırmışlar."

Öte yandan Alman polisinin gözaltına aldığı 5 Rus gençten 4'ünü serbest bıraktığı, görgü tanıklarının ifadeleri sonrası bu kişileri tekrar gözaltına aldığı belirtildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Almanya Selma Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

sevda vuslat:

iyide bu türk değil ki . . . tipe baksanız ya kürt la bu. . . . . . iyi olmuş kim bilir millete ne pislik yaptı. . . . .

2
34
yanıtYanıtla
SALOmobilWeb@haberler.com:

Şoförü müze Allahdan rahmet diliyorum. Kafirden başka bir şey beklenmez.Başta müslüman katili HDP olmak üzere tüm katiller cehenneme.

19
13
yanıtYanıtla
HDPmobilWeb@haberler.com:

ahahahahaha

4
27
yanıtYanıtla
bawer:

Irkçılığı kendiniz yapınca iyi. . . . . . . . . . . . . . . başkası yapınca kötü olur. O nedenle Lanet olsun ırkçılara ve ırkçılığa tek yol HDP.

6
21
yanıtYanıtla
LazkopatmobilWeb@haberler.com:

Kürtlerin kabadayılığı beş kişi olduklarında başlar aşağısı kurtarmaz.

14
12
yanıtYanıtla
Alpay Mobil-IOS:

Pis kürt

4
20
yanıtYanıtla
TÜRKMobil-IOS:

Şiran avusturyada çok dayak yemiş kürt var kuyrunu bacağının arasına kıstırıp geziyorlar şu anda da

10
13
yanıtYanıtla
orhan:

şiyar doğru söylüyor hiç bir kürt dayak yemez etek giyip sıvıştıkları için dayak yemiyolar :)

11
11
yanıtYanıtla
GümüşhanelimobilWeb@haberler.com:

Gümüşhaneliler öz be öz Türk tür. Bizde kanı bozuk insan yoktur..

15
7
yanıtYanıtla
Samsunlu Mobil-IOS:

Aracına Türk bayrağı asabilen cesur Türk kardeşlerime minnettarım. Bu memleket onlar sayesinde ayakta. Hdp li Kürt kardeşlerimiz olsa Rusları gördüğünde çekerdi Rus bayrağını... Ha haha ha...

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title