Haberler

Tır Şarampole Yuvarlandı: 2 Yaralı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bir kum ocağından mıcır yükleyen TIR freni boşalınca yaklaşık 15 metrelik yükseklikten şarampole yuvarlandı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bir kum ocağından mıcır yükleyen TIR freni boşalınca yaklaşık 15 metrelik yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Gölcük İlçesi İrşadiye Köyü'nde bulunan bir kum ocağından mıcır yüklenen 25 yaşındaki Mustafa Özdemir yönetimindeki 41 BC 771 plakalı TIR, bir anda freni boşalınca kontrolden çıkarak yaklaşık 15 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kaza nedeniyle bölgeye itfaiye ve arama kurtarma ekipleri gönderildi. Kazada TIR sürücüsü Mustafa Özdemir ve yan koltuğunda oturan arkadaşı 29 yaşındaki Okan Dirlik yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mustafa Özdemir'in durumunun ağır olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Kkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özdemir Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title