Haberler

Tır'la Çarpışan Otomobil Kağıt Gibi Ezildi 1 Ölü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TIR'la çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi. Kazada, benzin istasyonunda çalışan Mustafa Topçu hayatını kaybetti.

Olay Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil mahallesi yakınlarında meydana geldi. Çakırlı Mahallesi'nde oturan ve Orhangazi'deki bir akaryakıt istasyonunda çalışan Mustafa Topçu (40) kendisine ait 16 VH 750 plakalı otomobil ile Çakırlı'daki evine gitmek için yola çıktı. Topçu idaresindeki otomobil, Üreğil mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen olan Ali Kemal U. (39) idaresindeki 54 KZ plakalı Tır ile kafa kafaya çarpıştı.

KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonrasında TIR'ın çarptığı otomobil parçalara ayrılırken sürücü Mustafa Topçu araç içinde sıkıştı. Ağır yaralı Topçu için itfaiye kurtarma ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri araç içinde müdahale ettikleri 2 çocuk babası Mustafa Topçu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

YAKINLARI KAZA YERİNE AKIN ETTİ

Orhangazi'ye bağlı Çakırlı mahallesinde yaşayan ve çevresinde sevilen bir kişiliğe sahip olan Mustafa Topçu'nun yakınları kazayı haber alır almaz olay yerine akın etti. Genç adamın ölüm haberini alan yakınları kaza yerinde sinir kirizleri geçirdi.

Kaza sonrasında olayı haber alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kaza yerine gelerek buradaki durum ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çağlayan, Mustafa Topçu'nun yakınlarına başsağlığı dileyip genç adamın yakınlarını teskin etmeye çalıştı.

ADLİ TIP MORGUNA GÖNDERİLDİ

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık uğraşı sonucunda hurdaya dönen araçtan çıkarılan Mustafa Topçu'nun cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısının buradaki incelemesinin ardından Topçu'nun cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazaya karışan TIR'ın sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Topçu Orhangazi Çakırlı 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title