Haberler

Tır Kurtarma Operasyonu Çileye Döndü

Bursa-İzmir karayolunda sabah saatlerinde yaşanan tek taraflı kaza, akşam saatlerinde çileye dönüştü.

Bursa- İzmir karayolunda sabah saatlerinde yaşanan tek taraflı kaza, akşam saatlerinde çileye dönüştü. Kaza yapan TIR'ın bulunduğu yerden çıkarılması Karayolunda uzun kuyruklara sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolunda Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarındaki Uçkurnalı mevkinde özel bir firmaya ait TIR, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Yoldan çıkan TIR karayolu kenarındaki araziye uçtu. Sabah saatlerinde meydana gelen ve ucuz atlatılan kaza sonrası uçtuğu arazide bırakılan TIR, akşam saatlerinde iki vinç tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazanın bölünmüş yolda meydana gelmesi sebebiyle Bursa-İzmir karayolu, çıkarılması esnasında çift yönlü kapatıldı. Hem Karacabey hem de Susurluk ilçeleri istikametine doğru kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu.

Trafik ekiplerinin de önlem aldığı karayolunda kazayı yapan çıkarıldıktan sonra iki yönlü kapatılan karayolu, yaklaşık 1 saat sonra trafiğe açılabildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title