Haberler

Tır Faciasında Ölenler Toprağa Verildi

Bolu'nun Mengen ilçesinde 2 gün önce tünel girişine çarparak alev alan TIR'da yanarak hayatını kaybeden 5 kişi, Karabük'ün Yenice ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada hayatlarını kaybeden TIR sürücüsü Cevat (48), kızları Elif (22), Beyza Nur (19), Ayşe Nur (17) Ceylan ve yeğeni Umut Talha Ceylan'ın (3) cenazeleri Ankara'daki otopsi işlemlerinin ardından sabaha karşı Yenice Devlet Hastanesi morguna getirildi. Akrabaları tarafından hastanenin morgundan alınan naaşlar ilçeye bağlı Satuk köyüne getirildi. Köy meydanında kılınan cenaze namazına kazada yaralanan Murat Ceylan, TIR sürücüsünün kızı Nur Seda Ceylan (14) ile AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada babasını ve üç ablasını kaybeden Nur Seda Ceylan, cenaze sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Köy meydanında kılınan cenaze namazlarının ardından hayatlarını kaybeden 5 kişinin cenazesi, daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Gebze'den Ramazan Bayramı tatili için yakınlarıyla Karabük'ün Yenice ilçesine giden Cevat Ceylan (48) yönetimindeki 78 YD 920 plakalı tiner yüklü TIR, Dorukhan Tünel girişinde bariyerlere çarparak yanmaya başlamıştı. TIR'ın yandığını gören diğer sürücüler, Mengen Belediyesi itfaiyesini arayarak yardım istemiş ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla yangın söndürülmüştü.

Kazada sürücü ile kızları Elif (22), Beyza Nur (19), Ayşe Nur (17) Ceylan ve yeğeni Umut Talha Ceylan (3) hayatını kaybetmiş, TIR'ın dorsesinde yüklü otomobilde seyahat eden 5 kişiden sürücünün yeğeni Murat ve eşi Elvan Ceylan ise yaralanmış, otomobildeki Havva, Erkan ve Kürşat Ceylan ise kazadan yara almadan kurtulmuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Mengen Yenice Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title