Haberler

Tır Devrildi, 9 Otomobil Çarpıştı, Tem Kapandı

Tem otoyolunun İzmit geçişinde yağıştan kayganlaşan yolda meydana gelen kazalarda otoyolun Ankara yönü ulaşıma kapandı.

Tem otoyolunun İzmit geçişinde yağıştan kayganlaşan yolda meydana gelen kazalarda otoyolun Ankara yönü ulaşıma kapandı. İlk kazada, Bulgaristan plakalı TIR'ın minibüse çarptıktan sonra devrilmesi nedeniyle yolun Ankara yönü ile İzmit'e girişi sağlayan Batı turnikeleri tarafı ulaşıma kapandı. Bu kazanın meydana geldiği yerin 200 metre gerisinde de 9 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 3 kişi ağır yaralandı.

İlk kaza, saat 13. 00 sıralarında TEM otoyolunun Derince geçişinde Sefa Sirmen Spor Tesisleri'nin önündeki üstgeçidin altında meydana geldi. Ankara yönüne giden Petar Angelov yönetimindeki Bulgaristan plakalı sac yüklü TIR, yolun kaygan olmasının da etkisiyle önünde gitmekte olan İsmail Aras yönetimindeki 34 EU 7422 minibüse çarptıktan sonra kontrolden çıktı. TIR daha sonra orta bariyerlere çarpıp devrildi, aracın deposundaki motorin yola aktı. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönü ile İzmit'e girişi sağlayan Batı turnikeleri tarafı ulaşıma kapandı.

Karayolları ve trafik ekipleri bu kaza ile ilgilenirken, yaklaşık 200 metre geride 9 otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızdan kaynaklandığı belirtilen kazaya; Barış Işıksaçan yönetimindeki 34 GH 3726, Mahir Güven yönetimindeki 34 CAG 57, Davut Destan yönetimindeki 34 BY 2972, Şener Taşlı yönetimindeki 34 TH 6861, Kenan Aydın yönetimindeki 34 BD 7106, Selahattin Sarı yönetimindeki 34 BP 2861, Ümit Çam yönetimindeki 34 AE 7534, Ragıp Bayraktar yönetimindeki 67 AR 367 ve sürücüsü belli olmayan 06 ANM 65 plakalı otomobiller karıştı. Kazada, sürücüsü belli olmayan otomobilde bulunan 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Karayolları ve trafik ekipleri, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla yolu ulaşıma açma çalışmalarını sürdürüyor.

MB, EA - Kocaeli / İzmit

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title