Haberler

Tıp Bayramı Haftası Beyoğlu'nda Kutlandı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tıp Bayramı nedeniyle Beyoğlu’nda görev yapan sağlık çalışanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tıp Bayramı nedeniyle Beyoğlu'nda görev yapan sağlık çalışanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tıp Bayramı münasebetiyle Beyoğlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Sütlüce Hilton Otelde sağlık çalışanları için düzenlenen yemekte Beyoğlu'ndaki doktor ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Yemeğe Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Prof. Dr. G. Nurhan İnce, İlçe Sağlık müdürü Dr. Akansu Çiğdem, Beyoğlu'ndaki sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve personeller katıldı. Beyoğlu Belediyesi halkla ilişkiler biriminin organizasyonuyla gerçekleşen programın açılışında konuşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Akansu Çiğdem ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Nurhan İnce, kendilerini unutmayarak, tüm sağlık çalışanların bir araya getiren ve böyle bir organizasyona ev sahipliği yapan Başkan Demircan'a teşekkür ettiler.

"VATANDAŞLARIMIZA GÜLER YÜZÜNÜZLE KARŞILIYORSUNUZ"

Anlamı ve değeri büyük olan geceye ev sahipliği yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "vatandaşlarımızı güler yüzünüzle karşılıyorsunuz. İşinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz. Bende sizi çok başarılı gördüğümü burada ifade etmek istiyorum. İnşallah Beyoğlu'nda daha sağlıklı ve güzel günlere hep birlikte ulaşırız" dedi.

"HİZMETLERİMİZİ TABANA YAYMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ"

Göreve geldiği 2004 yılından itibaren Beyoğlu genelinde hizmeti mahallelerden tabana yaymak için Semt Konaklarının sayısını hızla artırarak 15'e çıkardıklarını ifade eden Başkan Demircan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, hizmetlerimizi tabana yaymak için semt konakları gibi özel mekanlar yapmaya gayret ettik. ve bugün Aile Sağlık Merkezinde görevli 69 doktor, belediyemizin bu mekanlarından istifade ediyor. Böylelikle doktorlarımız Beyoğlu'nun en uç noktalarında halkımıza hizmet verme imkanı buluyorlar" dedi.

SAĞLIK VE EĞİTİMDE ÇOK İYİ BİR NOKTAYA GELDİK

11 yıllık belediye başkanlığı sürecinde Eğitimde ve Sağlık alanında çok önemli bir yere geldiklerinin altını çizen Başkan Demircan, konuşmasında şunları söyledi. "Sağlık noktasında da çok iyi hatırlıyorum 10 sene önce Beyoğlu'nda 3 veya 4 tane aile hekimi vardı. İnsanlar ilaç yazdırmak için Tepebaşı'na gelirdi ve orada da ilacı yazdırmak çok zordu. O zaman bir tane daha Sağlık Ocağı açabilir miyiz derdiyle dertleniyorduk. Ama bugün gerçekten devletimizin çok güzel imkanlarıyla 69 tane doktorumuz aile hekimimiz hizmet veriyor."

VATANDAŞIMIZIN SİZDEN MEMNUNİYETİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM

Demircan, konuşmasının sonunda bir doktorun yaklaşık 3 bin kişi 800 aileye baktığını ifade ederek, " sizler Beyoğlu'nun her yerinde güler yüzünüzle hizmet veriyorsunuz. Bu da vatandaşımızı inanılmaz rahatlatıyor. Bu güler yüzünüzden dolayı vatandaşımızın sizden memnuniyetini ve mutluluğunu da burada sizlerle paylaşmak, sizlere ifade etmek istiyorum," şeklinde konuştu.

Programın sonunda Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi'de bir konuşma yaparak, Beyoğlu ve Türkiye'de ki tüm sağlık çalışanlarını tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Tıp Bayramı İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title