Haberler

Timsah'tan Taraftarlarına İndirimli Elektrik Müjdesi

Güncelleme:

Türkiye'de futbol pazarlığının büyüklüğü 600 milyon Euro'yu aşmış durumda.

Bu pastanın büyüklüğü her yıl artarken kulüpler de yaptıkları anlaşmalar ile hem taraftarlarına hem de kendi bütçelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Bursa spor, elektrikte serbest tüketici döneminin başlamasının ardından Bisen Elektrik ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında taraftarlarına indirimli elektrik fırsatını sunuyor. Türkiye'de ilk defa bir spor kulübünün taraftar grubuna indirimli elektrik fırsatı sunduğu proje sayesinde kulüp yılsonuna kadar 4 milyon TL gelir hedefliyor.

Bursaspor, kulüp gelirlerini artırmak ve taraftarına fayda sağlamak amacıyla Bisen Elektrik ile işbirliğine giderek BS Elektrik uygulamasını taraftarlarının kullanımına sundu. Bursaspor Kulübü'nün Bisen Elektrik ile ortak yürüttüğü proje sayesinde Bursasporlu taraftarlar ev ve iş yerlerinde elektriği indirimli olarak kullanabilecek. Yeşil-beyazlı kulübün taraftarları bu iş birliği sayesinde özel avantajlarla hem indirimli elektrik fırsatından yararlanacak hem de kulübe katkı sağlayacak. Kulüp, BS Elektrik ile 35 bin aboneye ve yıllık 4 milyon TL gelire ulaşmayı hedefliyor.

"Türk Futbolunda Bir İlk"

Yapılan basın toplantısında Bisen Elektrik İcra Kurulu Başkanı Mesut Alparslan ve Bursaspor yöneticileri de hazır bulundu. Bisen Elektrik İcra Kurulu Başkanı Mesut Alparslan, elektrikte
serbest tüketici döneminin başlamasının ardından, spor ekonomisine önemli katkı sağlayacak
işbirliği hizmet modelini Türkiye'de ilk defa kendilerinin hayata geçirdiklerini belirterek, işbirliğinin taraftara önemli bir fırsat sunarken kulübe de ciddi bir gelir sağlayacağını ifade etti. Bursasporluların elektrik faturalarını Bisen Elektrik'e taşıyarak aylık faturaları üzerinden indirim fırsatı yakalayacağının altını çizen Alparslan, bu aboneliğin taraftarların takımlarına sağlayacağı desteğin en kolay ve kazançlı yolu olduğunu söyledi. Alparslan, "Bursalı bir şirket olarak projeyi ilk olarak Bursa'da hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Bisen Elektrik olarak kendi şehrimizde başlattığımız bu uygulamanın tüm Türkiye'ye yayılabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türk futboluna sağlanacak bu katkının önümüzdeki yıllarda artarak, futbolumuzun kalkınma sürecine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Böylesi kapsamlı bir destek tüm klüpler için faydalı olacaktır..." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursaspor Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title