Haberler

Bursaspor'dan Sponsorlarına Vefa Gecesi

Güncelleme:

Bursaspor, son 3 sezonda kulübe sponsorluk yapan firmalar için teşekkür gecesi düzenledi.

Bursaspor Kulübü tarafından son 3 sezonda kulübe sponsorluk yapan firmalar için teşekkür gecesi düzenledi.

Bursaspor Kulübü tarafından Sheraton otelde düzenlenen vefa gecesine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın yanı sıra Bursasporlu yöneticiler ile çok sayıda sponsor firmanın üst düzey yöneticileri katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı konuşmada, Bursa'nın çok güçlü bir kent olduğunu ve Bursaspor'un bir miktar destekle çok büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Yeşil-beyazlı yönetim kurulunun çok önemli bir etkinliği gerçekleştirdiğini dile getiren Altepe, "Bu bir vefa toplantısı. Bursaspor bugüne geldiyse, Türkiye tarihine geçtiyse bu başarı siz değerli dostlarımızın sayesinde oldu. Bursaspor için her zaman fedakarlıktan kaçınmayan arkadaşlarımıza vefa borcumuz var" diye konuştu.

"BURSASPOR MAÇI BİTMEDEN HİÇ BİR ŞEYDEN HAYIR GELMİYOR"

Bursaspor yense de yenilse de Bursasporlu olduklarını kaydeden Recep Altepe, "Bursaspor şampiyon da olsa, küme de düşse Bursasporluyuz. Diğer takımlar başarıya endeksli. Semtinin yerini bilmediği halde Anadolu'da veya değişik yerlerde taraftarları mutlu oluyor. Biz Bursaspor ile mutlu oluyoruz. Maça gidemesek de, o sahada olamasak da, nereye gitsek kulaklarımız ya radyoda, ya da televizyonda. Acaba Ne olacak? O maç bitmeden bizde performans olmuyor. Katıldığımız toplantıdan da bir hayır gelmiyor. O maç Ne zaman bitti? Sonuç Ne zaman belli oldu? Ondan sonra rahatlıyoruz. ya seviniyoruz. ya da üzülüyoruz. Ama diyoruz ki biz alışkınız. Çünkü böyle büyüdük. Çocukluğumuzdan beri Bursasporlu olarak büyüdük. Bursa'nın her alanda güçlü olması gerekiyor. Bursa'nın çok markası var. Bursaspor'un yeri ayrı. Hangi takımın arkasında vali, büyükşehir belediyesi var. Bunu kullanalım. Bu takım Türkiye'nin en büyük takımı olsun. Türkiye'de şampiyon olamasak da ikinci, üçüncü olalım ama Avrupa'da olalım. Bu konuda başarıya gidelim" dedi.

İnşaatı süren yeni stada da değinen Altepe, "Yeni stadımız Türkiye'de en güzel stat olacak. Almanya'daki en güzel statları inceledik, daha iyisini yaptık. İnşallah burada hem Türkiye, hem de Avrupa şampiyonlukları yaşarız. Bursa'nın bu gücü var. Çok daha iyilerinin yapılabileceğinin işareti bu" ifadesini kullandı.

BÖLÜKBAŞI: "YÜREKTEN SÖYLÜYORUM"

Futbolun son dönemlerde masum bir oyun olmaktan çıkıp, sistemlerin ve ekonomilerin sonucu belirlediği küresel bir gösteriye dönüştüğünü belirten Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise şöyle konuştu:

"Hepimiz, daha güçlü bir ekonomik yapı oluşturmaya gayret ettik. Bu esnada önemli bir ayrıntıyı ihmal ettiğimizi düşünüyorum. Acımasızca bir düzen içerisinde geçen bu süreçte sizlere, reklam verenlerimize hak ettiği teşekkürü maalesef iletemedik. Bunu yürekten söylüyorum. Bizimle yaptığınız tüm sözleşmeleri Bursaspor'un daha parlak bir geleceğe imza atması için yaptınız. Sizleri ayakta alkışlıyorum. Bu gecenin öznesi sizlersiniz. Bu gecenin ana fikri, kalbi Bursaspor için atan bu büyük aileyi Bursaspor çatısı altında toplamak ve sizlere birer teşekkür plaketi takdim etmek. Sizler arkamızda olduğunuz sürece Bursaspor'un bileği asla bükülmeyecek."

Konuşmaların ardından son 3 yılda Bursaspor Kulübü'ne sponsor desteği sağlayan firmalara teşekkür plaketleri takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sheraton Otel Recep Altepe Bursaspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title