Haberler

Timsah Arena'ya 51 Üniversitede Öğretim Gören Öğrencilerinden Ziyaret

Türkiye'deki 51 üniversitede eğitim gören Bursasporlu 450 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişi kapasiteli Timsah Arena'yı ziyaret etti.

Türkiye'deki 51 üniversitede eğitim gören Bursasporlu 450 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişi kapasiteli Timsah Arena'yı ziyaret etti.

Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH) tarafından organize edilen Timsah Arena ziyaretinde öğrencilerle beraber bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Türkiye'nin en iyi stadyumunun gelirlerini kulübe aktararak Bursaspor'a eşsiz gelir kapısı kazandırdıklarını belirtti.

Dünyada en iyi futbolu Avrupa takımlarının oynadığını ve Barcelona'da, Manchester United'de ne varsa Bursaspor'da da onun olmasını istediklerini ifade eden Başkan Altepe şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan ve bitme aşamasına gelinen 45 bin kişilik yeni stadyumun tüm gelirlerinin ocak ayı meclis toplantısıyla Bursaspor'a bağladık. Bundan sonra atacağımız adımla takımı rakipsiz kılacağız. En büyük hedefimiz gelirlerinin daha da artması ve 'Avrupa'nın en güçlü takımı hangisidir?' dendiğinde akla Bursaspor'un gelmesidir. İstiyoruz ki değişik ülkelerde farklı milletlerin çocuklarının Bursaspor forması taşısınlar. Nasıl şimdi Messi formaları varsa, Bursasporlu futbolcuların formalarının olması"

Başkan Altepe, bundan sonra atacakları adımlarla takımı Barcelona ve Manchester United standartlarına kavuşturacaklarını da sözlerini bitirdi.

ÜNİTİMSAH Başkanı Cenk Tunçbilek ise sömestr tatilini fırsat bilerek böyle bir organizasyon düzenlediklerini ve 450 öğrenciyle Timsah Arena'ya çıkarma yaptıklarını bildirdi.

Kendisinin de stadyuma ilk kez geldiğini ve mimariden oldukça etkilendiğini belirten Tunçbilek, "İstanbul'da girdiğimiz stadyumları gözümüzde büyütüyorduk. Bu stadyuma girdikten sonra, Türkiye'nin bir numaralı sahasının Bursaspor'da olduğunu gördük. İnşallah burada 17'de 17 yaparız. Başkan Altepe'ye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünde öğrenim gören Serdar Ergün de timsah temalı dış cephesiyle büyüleyen stadyumda birbirinden başarılı sonuçlar alınacağına inandığını söyledi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Bursaspor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title