Haberler

Timsah Arena'nın Koltuk Montajı Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Acemler Mahallesi'nde yaptırdığı Timsah Arena'da kaba inşaatın sonlanmasının ardından koltukların montajına başlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Acemler Mahallesi'nde yaptırdığı Timsah Arena'da kaba inşaatın sonlanmasının ardından koltukların montajına başlandı.

İLK OLARAK 7000 KOLTUK

Timsah Arena'dan sorumlu olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın, tribünlerde ilk etapta 7-8 sıra koltuğun montajını yapılacağını söyledi. Mustafa Altın, çalışmalar hakkınhda şu bilgileri verdi:

"Aralık ayı sonunda gelen 7000 koltuğun yerleştirilmesine başlandı. Koltuklar için anlaştığımız firma, istememiz halinde tüm koltukları yapacak. Ancak stadın çatısında bazı işlemler devem ediyor. Bu nedenle demir destekleri Şubat ayının 15'inde kaldırılacak. Bu tarihten sonra da VİP, basın tribünü, diğer koltuklar ve masaların montajları yapılacak. Şimdilik 7-8 sıra yaptırmayı uygun bulduk."

DRANAJA GEÇİLECEK

Gelecek hafta içerisinde stadın zemininin dranajı için ilk çalışmayı başlatacaklarını vurgulayan Mustafa Altın, bu konuda şunları söyledi:

"Öhce ana tahliye su deposuna gidecek olan yağmur suyu kanallarının çalışmasını başlatacağız. İlk etapta ana hatları bitireceğiz. Ondan sonra 15 Şubat'ta demir desteklerin çıkartılmasının ardından Timsah Arena'nın zemininin dranajı başlayacak. Zemine döşenecek olan çimler ise Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde yeşermeye başladı. En kısa süre içerisinde zemini de mayıs ayının sonuna doğru bitirerek maç oynanacak hale getirmeyi planlıyoruz." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Altın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title