Haberler

Timsah Arena'da Zeminde Son Nokta

Bursa büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadyumu'nun zemin çalışmalarında alttan ısıtma sisteminin montajının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Timsah Arena'da zemin çalışmalarında son noktaya gelindi. Dranaj çalışmasının tamamlanmasının ardından, zeminin ısıtma sisteminin montajının önümüzdeki günlerde tamamlanacağı, gelecek hafta da Özlüce Tesisleri'ndeki çimlerin getirilerek zemine döşenme işlemine geçileceği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Timsah Arena Stadyumu'ndaki çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Zeminin dranajının bitmesinin ardından ısıtma sisteminin imalatına geçildi. Zeminin büyük bir bölümü bitti. İki gün içerisinde de ısıtma sistemi tamamen bitecek. Bursaspor'un Özlüce tesislerin de yetiştirilen çimler ise önümüzdeki hafta buradan sökülerek montajına başlanacak."

"ÇATI HAZİRANDA BİTİYOR"

Bu arada çatı imalatını üstlenen firma ile stadyumdan sorumlu Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Altın, bugün yaptığı toplantıda haziran ayı sonuna kadar çatıdaki tüm kaplama işlerinin bitirilmesi kararlaştırıldı.

Hava şartlarının müsait olması nedeniyle çatı kaplama işlerinin hızlandırılmnası için 10 kişilik bir ekibin daha montaj çalışmalarına katılarak çalışmaların daha önce bitirilmesine çalışılacağı bildirildi. Öte yandan çatıdan zemine doğru inecek olan eteklerin için de hazırlıklara başlandı.

LOCALAR BAŞLIYOR

Timsah Arena'da çatının yüzde ellilik bölümü de tamamlandı. 10 gün içinde localardaki çalışmalarının başlayacağı bildirildi. Localardaki koltuk montaj işlemlerinden sonra çatının da tamamlanarak stadın yeni sezona yetişmesi için önemli bir yol alınmış olacağı belirtildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Recep Altepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title