Haberler

TIME Listesinde Erdoğan'ın Yerine Gül Var

Güncelleme:

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" seçimlerine aday olan Abdullah Gül 100 isim arasında yer alırken Başbakan Erdoğan ilk 100'e giremedi.

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" anketinde aday gösterilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk 100 isim arasında yer alırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan listeye giremedi.

ADAY İSİMLER ARASINDA GÜL VE ERDOĞAN VARDI

ABD’nin saygın dergilerinden TIME’ın her sene düzenlediği ‘Yılın En Etkili 100 ismi’ listesi için internet üzerinden yapılan oylama sona erdi. TIME'ın en etkili 100 kişi için aday gösterdiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan da bulunuyordu. Ancak yapılan oylama sonucunda, iki liderden sadece Cumhurbaşkanı Gül, ilk 100'e girebildi.

NİHAİ KARARI EDİTÖRLER VERİYOR

TIME her yıl iyi ya da kötü anlamda en çok gündem yaratan ismi seçmek için internet üzerinden halk oylaması yapıyor ancak nihai kararı editörler veriyor.

ERDOĞAN GEÇEN YIL İKİNCİ OLMUŞTU

Dergi geçen yıl Papa Françesko'yu "Yılın Kişisi" seçmişti. Mısır'da Muhammed Mursi'yi deviren darbenin liderliğini yapan dönemin Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'nin birinci geldiği okuyucu anketinde, ikinci sırada ise Başbakan Erdoğan yer almıştı. Erdoğan'ı ABD'li şarkıcı Miley Cyrus takip etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (99)

rterte@hotmail.com:

hırsızlığa bulaşmış biri...tabiki listeye giremez

20
25
yanıtYanıtla
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

herkes biliyorki turkiyede suanda en cok etkili isim recep tayyip erdogandir. abdulah gul recep tayip erdoganin sayesinde cumhurbaskani oldu giciklik olsun diye listeye koymadilar. koymayin lan o bizim listemizin gozbebegidir en etkilidir sizin listenize gerek yok

31
13
yanıtYanıtla
Hadi ordan sotarigfgfg@ghgh.de:

Vir vir vir elde var vir.

yanıt0
yanıt0
leylaaliyn8@bp.com:

HIRSIZ 100 isim arasında yer alabilir

13
19
yanıtYanıtla
necdet akçınarzu_necdet@hotmail.com:

senin neyi,ni çaldıki hırsız yazıyorsun yoksa çalarken yanındaysan o zaman sende hırsızsın erketedemi yetıyordun

yanıt0
yanıt0
gece kusufgfg@ghgh.de:

NECDET zat Devleti soymus sen halen senin neyini caldi diye komik sorular soruyorsunuz. Asil hangi akila hizmet ediyorsunuz ondan bahsedin cünki sizi anlamak artik mümkün degil.

yanıt0
yanıt0
çerçifrdnzengin@hotmail.com:

leyla hanım iyi geceler gözünle görmediysen iftira atıyorsan zebaniler ellerinden öper

yanıt0
yanıt0
betülhazan.333@hotmail.com:

tayip neyi çaldı deyince devletiçaldı dersiniz kurtulursunuz ama tek birşey gösteremezsiniz iftiracıların uşakları sizi yeni yeni halk olarak insan yerine koyuşuyorsunuz ama nankörsünüz nankör

yanıt0
yanıt0
m vatanmilan-mumin@hotmail.com:

BETÜL sen herhalde sagır ve korsun sırf milet gormesin artık hırsızlıkları diye yutubu kapatan buş mudur arazi ihalelerini peşkeş caktiren geziciler herhalde insaf artık korlugun bukadarı

yanıt0
yanıt0
Nuh Ergunnuhergun@myne.com:

O DÜNYA LİDERİ

21
9
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title