Haberler

TİMDER'den DTO'ya Ziyaret

Güncelleme:

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer'i ziyaret etti.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer'i ziyaret etti.

Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Doğaç ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Başkanı Yusuf Aydın Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, TİMDER Başkanı Çelik, dernek faaliyetleri ve projeleriyle ilgili bilgi verdi. İnşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çelik, inşaat sektörünün ekonomiye dinamizm kazandıran önemli alanlardan biri olduğuna işaret etti. TİMDER Yönetim Kurulu üyelerini Denizli Ticaret Odası'nda ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Özer, TİMDER ile karşılıklı bilgi alışverişi yapmak için her zaman hazır olduklarını söyledi. İnşaat sektörünü bir adım daha ileriye götürme adına yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen fuarların önemli olduğunu kaydeden Başkan Özer, bu konuda Denizli Ticaret Odası olarak DİMSİAD ile çeşitli işbirliklerini gerçekleştirdiklerini TİMDER ile de benzer organizasyonlar yapabileceklerini söyledi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Özer, Çelik'e Denizli'yi simgeleyen horoz figürlü plaket takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Çelik Türkiye Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title