Haberler

Tim Başkanı Satıcı:

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, piyasaların beklentileri doğrultusunda Başbakan Erdoğan'ın uzlaşma mesajları vermesinin AK Parti'yi tekrar iktidara taşıdığını bildirdi.

TİM Başkanı Oğuz Satıcı, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sonuçlarını değerlendirerek seçimlerin demokrasi şöleni içerisinde geçtiğini ve demokrasinin kazandığını vurguladı.

Satıcı, piyasaların beklentileri doğrultusunda Başbakan Erdoğan'ın uzlaşma mesajları vermesinin AK Parti'yi tekrar iktidara taşıdığına ve AK Parti'yi merkez sağın tek partisi durumuna getirdiğine işaret etti.

TİM Başkanı, şunları kaydetti:

"MHP de ileriye dönük olarak umut vadetmiştir. Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi verdiği uzlaşma mesajlarının gerçekleşmesini bekliyoruz. Bu arada Güney Doğu'daki bağımsızların Meclis'e girmesiyle halk terörün Meclis'te çözüleceği mesajını vermiştir. Cumhurbaşkanı seçiminden sonra 2010 yılına kadar üretimde ve ihracatta çok daha olumlu gelişmeler bekliyoruz. Faizlerin düşmesini, üretime dönük yatırımlar doğrultusunda sanayiye dayalı ihracatın hızla artmasını

bekliyoruz".

(ERÖ-ERÖ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title