Haberler

Tim Başkanı Büyükekşi'den Şahin'e Ziyaret

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Şahin, ziyarette, duyduğu memnuniyeti belirterek, Gaziantep'te birlikte hareket etme duygusunun oluştuğunu söyledi. Birlikte rahmet ve bereket olduğuna vurgu yapan Şahin, "Hakikaten şehir bu modeli çok sevdi, bu konuda da diğer şehirlere örneğiz. Şehirle yapılacak bir şey varsa çok hızlı bir şekilde bir araya geliyoruz" dedi.

Büyükekşi de Başkan Şahin'in kısa süre önce kendilerini ziyaret ettiğini, Gaziantep için yapılacak projeleri anlatarak, birkaç konu başlığını paylaştığını aktardı.

Özellikle kültür miraslarıyla ilgili neler yapılabileceğini konuştuklarını dile getiren Büyükekşi, şöyle konuştu: "İkincisi de Gazi Muhtar Paşa Caddesinde yeni bir yapılanma, oraya büyük bir yatırım yapıldığından bahsetti. Bununla ilgili biz de Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ne yapabilirizi ile ilgili Antep'e geldik. Yaptığımız çalışma neticesinde Gaziantep'i daha güzelleştirmek, daha sosyal bir hale getirmek ve sadece alışveriş merkezlerinde değil, bir cadde mağazacılığı, caddeyi geliştirmek adına, sosyaliteyi artırmak adına neler yapabileceğiz onu konuşacağız. İnşallah Gaziantep adına hayırlı bir gelişme olur."

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık da Gazi Muhtar Paşa Bulvarını önemsediklerini vurgulayarak, Gaziantep'in dinamik ve genç nüfusa sahip olduğunu kaydetti. Bartık, caddedeki ticari hayatı geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ziyarette, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'da hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Mehmet Büyükekşi Fatma Şahin Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title