Haberler

THY, Yurtdışı Büroları İçin Eleman Arıyor

Güncelleme:

THY, yurt dışı ofislerinde idari ve mali konularda çalışacak personel alacak.

Türk Hava Yolları (THY), yurt dışı ofislerinde idari ve mali konularda çalışacak personel alımı için resmi internet sitesinden duyuru yaptı.

ARANAN ÖZELLİKLER

Başvuru şartları olarak erkek adayların askerlik sorunu olmamaları ve tüm adayların 1988 ve sonrası doğmuş olmaları, 4 yıllık üniversite mezunu olmaları ve iyi İngilizce bilmeleri şartı getirildi.

Adaylardan ayrıca yurt dışı ofislerinde çalışma konusunda herhangi bir engeli bulunmamak ve en az 10 yıl THY ofislerinin bulunduğu ülkelerde çalışmayı kabul etmek şartı da konuldu.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ALINACAK

Şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerektiği ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyeceği de duyuruldu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türk Hava Yolları Ekonomi Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (11)

MHPLİ GENÇLİK:

akp li veya karadenizli değilseniz iş vermiyorlar.thy nin bütün kadroları ya akp üyeleri veya tanıdıkları ya da karadenizli(öncelikli rizeliler).

14
17
yanıtYanıtla
doğrucu davutjeanna4444@mail.ru:

siz de aynı şey yapmaz mıydınız ? yıllardır kendinizden farklı olanları dışlamadınız mı? ÖZGÜRLÜK bu ,vatandaşlar, özel şirket- kimi uygun görürse onu alır işe.....istediğiniz özgürlük değil mi ?)))) bol şans!

yanıt0
yanıt0
Yandas Eleman Arıyor:

THY Eleman Arıyor ,Olacak Özelikler; 1.AKP''li olacak ,2.Sicili Kirli olacak ,3.Paralel var diyecek. 4.17-25 Aralik Darbe diyecek. bu Özelikler varsa THY Müracata Bulunabilirsiniz. Saygilarla THY

10
7
yanıtYanıtla
SEMAjeanna4444@mail.ru:

size ne? siz de kendi yandaşlarınızdan yansınız, siz insan ''öteki''leştirdiğiniz zaman özgürlük oluyor ama,deil mi?

yanıt0
yanıt0
YERMİSİN YEMEZMİSİN.:

YILLARDIR TGS DE ÇALIŞIYORUM.KADROLARIN NASIL DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ GÖZÜMLE GÖRÜYORUM.AKP ÜYESİ DEĞİLSEN,KARTVİZİT GETİRMEDİYSEN YA DA KARADENİZLİ DEĞİLSEN İŞE ZOR GİRİYORSUN.

12
1
yanıtYanıtla
YASFARKI:

YURTDISINDA YASA BAKMIYORLAR CALISMANIN YASI YOKTUR DIL BILEN KABIN MEMURU OLARAK CALISIR AMA ISTE TURKIYE

10
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA 001:

vay arkadaş bir ingilizce nelere kadir. 4 yıl okuyup 300 kredi ders geçersin bir işe yaramaz ama bir ingilizce her kapıyı açıyor.

5
1
yanıtYanıtla
EDA:

EGER DIL BILMESI SARTSA GENC YASTAKILER TAM DILI NE BILSINLER BEN 40 YASINDAYIM YABANCI DILI IYI KONUSUYORUM UCAGIN ICINDE HOSTES OLARAK CALISABILIRIM HAVAALANIN ICINDE KONTORDA CALISIR GELIS GIDISLERE BAKARIM AMA YAS FARKI VAR ISTE

5
0
yanıtYanıtla
Mai:

yaştan kaybediyoruz :(

4
0
yanıtYanıtla
YASIN:

MADEMKI IS VERMIYORSUNUZ NIYE ILAN VERDINIZ YOK EFENDIM BOYLE OLACAK ALIN BIR FAKIRI KAZANSIN EKMEK PARASINI UNUVERSTE UCMUS LISE UCMUS SANKI ONLAR NE ISE YARIYOR

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title