Haberler

THY Uçağında Ebola Paniği

Güncelleme:

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Pisa ( İtalya ) seferini yapan yolcu uçağı iki yolcunun rahatsızlanması ve ebola virüsü şüphesi üzerine Roma'nın Leonardo da Vinci Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

THY'nin TK-1399 sefer sayılı Airbus A320 tipi yolcu uçağı İtalya'nın Pisa kentine yapacağı uçuş için 12.50'de Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. THY uçağı İtalya Hava Sahası'na girdikten sonra uçakta bulunan ve Bangladeş uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın ve dört yaşındaki kızı aniden fenalaştı. Yüksek ateş olduğu tespit edilen yolcuların durumu uçağın pilotuna bildirildi. Pilot, Roma'da bulunan Leonardo da Vinci Havalimanı'na acil iniş yapmak için izin istedi. İniş yapan uçak havalimanının uzak bir bölgesine park ettirildi. Uçakta rahatsızlanan Bangladeş uyruklu olduğu öğrenilen kadın ve kızı hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan ilk kontrolde yolcularda ebola şüphesini doğrulamadığı öğrenildi. Uçakta bulunan diğer yolcuların kişisel bilgilerini teslim etmesinden sonra Pisa'ya devam eden uçak dönüş seferini gecikmeli olarak tamamlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İtalya Roma Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

deli dumrul:

Bu arada bilgi için pandemi senaryolarına bakın çünkü salgın çıktığında ki çıkacak şehirler hapisane olacak. salgın neden mi çıkacak bi aptal bile dünya nüfusunun bu kadarını çok olduğunu anlar bu en iyi nüfüs planlama yöntemi. ayrıca kışın griple aynı belirtileri kan testi yapmadan kimse anlayamaz . rahmetliyi iyi bilirdik dersiniz. bu arada cenazeyi kaldıranlar kendi mezarlarını kazmaya başlar iyi geceler. . .

3
1
yanıtYanıtla
Antwerpen:

İnsan enfeksiyonu oluştuğunda virüsün başkalarına bulaşmasının birçok yolu vardır. Ebola enfekte insanlarla doğrudan temas yoluyla insandan insana bulaşır. Bunlar:- Enfekte bir kişinin kanı ya da salgılarıyla doğrudan temas. - Enfekte salgılarla kontamine olmuş objelerle temas. - Defin işlemleri sırasında cenazeye doğrudan temas edilmesi de hastalığın yayılmasında etkendir. - İyileşen erkek hastaların spermleri yoluyla hastalığı 7 haftaya kadar bulaştırması mümkündür. - Ebola Kanamalı Ateşi’ne yol açan virüsler, genellikle hasta bakımıyla uğraşırken enfekte salgılarla teması olan aileler ve arkadaşlar aracılığıyla yayılmaktadır. Ebola Kanamalı Ateşi salgınlarında hastalık sağlık tesislerinde hızla yayılabilir (klinikler, hastaneler v. b. ). Maske, elbise ve eldiven gibi uygun koruyucu ekipman giymeyen personelin bulunduğu sağlık tesislerinde virüse maruziyet riski yüksektir. Enjektör ve ekipmanların uygun bir şekilde temizlenmesi ve imha edilmesi önemlidir.

3
0
yanıtYanıtla
Antwerpen:

Hastalık Belirti ve BulgularıAteşBaş ağrısıEklem ve kas ağrısıHalsizlikİshalKusmaMide ağrısıİştahsızlıkBazı hastalarda da şu belirti ve bulgular görülebilir: Kaşıntı, gözlerde kızarıklık, hıçkırık, öksürük, boğaz ağrısı, göğüs ağrısı, nefes almakta güçlük, yutkunma zorluğu, vücut içinde ve dışında kanamalar. Laboratuvar bulgularında düşük beyaz kan hücreleri ve trombosit sayısı ile yüksek karaciğer enzimleri görülmektedir. Son dönemde böbrek ve karaciğer yetmezliği görülmekte. Belirtiler Ebola virüsüne maruz kalındıktan 2 - 21 gün (genellikle 8-10 gün) sonra görülür. Hastaların bir kısmı iyileşirken, neden bazılarının öldüğü tam olarak anlaşılamamıştır. Bununla beraber ölenlerin virüse karşı yeterli bağışık yanıt geliştiremedikleri bilinmektedir. Deli dumrul sen tam komedi sin ya!

2
0
yanıtYanıtla
deli dumrul:

Korkmayın ilk bi hafta bişey olmuyo sonra 2-3 günde PKKlıların bile ölmesini istemeyeceğim şekilde ölüyosunuz. . zombi olma gibi bi ihtimal yok üzgünüm. ve olacak çünkü olmak zorunda kimse 10-20 sene sonra 2-3 milyar çinli ve hintli istemiyor. avrupadaki yaşlı nüfusu temizleyip ekonomiyi düzeltecek. bu salgın gibi bişey 2008 yılında bi askeri forum sitesinde vardı. yazan haklı çıkmıştı. o yazdıktan 4 ay sonra domuz gribi çıkmıştı. . gene haklı çıkacak gibi. .

2
0
yanıtYanıtla
deli dumrul:

Ünlü halk kahramanı ve düşünürümüzün dediği gibi EĞİTİM ŞART. . . tavsiye salgın çıkarsa ki bu aynı şehrin farklı noktalarında en fazla on kişi eder hadi köyümüze gidelim şarkısını söyleyin en hızlı şekilde tüyün. karantina da şehirde olmak istemezsiniz. kimseye dokunmayın eldiven ve maske kullanın suyu iyi kaynatın v. s. ama şehirde olmayın. yoksa :(((( halinize ben bile üzülürüm.

1
0
yanıtYanıtla
Antwerpen:

Afrika’da teyit edilmiş vakalar şu ülkelerden bildirilmiştir:LiberyaSierra LeoneGineNijeryaDemokratik Kongo Cumhuriyeti (DRC)GabonGüney SudanFildişi SahilleriUgandaKongo Cumhuriyeti (ROC)Güney Afrika (importe olmuş)Birkaç laboratuvar kontaminasyonu vakası ( İngiltere’de bir, Rusya’da iki olmak üzere) hariç tüm vakalar ve ölümler Afrika’da meydana gelmiştir.

1
0
yanıtYanıtla
deli dumrul:

ha bu arada klişe olacak '''' herşey yolunda devlet tüm tedbirleri aldı endişe gerek yok'''' diyorlarsa siyasetçiler koşarak bile olsa şehri terk edin salgın zaten siyasetçilerin kararıdır da ondan. YENİ TÜRKİYE YENİ DÜNYA kimse kalabalık istemez.

0
0
yanıtYanıtla
deli dumrul:

tabii hastalık çıktığında komediyi görürüz. . . kuş gribi ile ilgili olası planları bilmeyince komedi. hu haa haaa. hava yolu hariç her yolla bulaşan hastalık 4 sınıf biyerlerden kopyala yapıştırla olmuyor. . bi bak kaç tane doktor öldü. . öle konuş. . son gülen iyi güler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title