Haberler

THY Uçağına Kuş Çarptı

Güncelleme:

İstanbul - Kişinev seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Olayın ardından uçak piste geri döndü.

İstanbul - Kişinev seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Uçak, Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

UÇAĞA KUŞ ÇARPTI

THY'nin TC-JPB kuyruk tescilli Airbus A-320 tipi yolcu uçağı, Kişinev seferini yapmak üzere saat 19.20'de Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçağa havalandıktan kısa bir süre sonra kuş çarptı. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek, geri döneceğini söyledi. Kule'den iniş izni alan pilot, uçağı kısa süre sonra Atatürk Havalimanı'na güvenli bir şekilde indirdi.

UÇAK BAKIMA ALINDI

Kuş çarpan uçak bakım için hangara çekilirken, yolcular THY'ye ait başka bir uçakla saat 22.00'de Kişinev'e gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Kişinev Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

ali örnekMobil-ANDROID:

geçmiş olsun pilotlarimiza ve türk ulusuna

28
3
yanıtYanıtla
IMPARATOR Mobil-IOS:

HELAL OLSUN THY COK FARKLI BIR HIZMET VERIYOR. Tercihim THY ve değiştirmem

21
3
yanıtYanıtla
68Aksaraylı:

nekadar illet insanlar var. yahu adam gecmiş olsun yazmış hala bunu begenmeyenler var. çok merak ediyorum kim bu insanlar. bu ülkede yaşamaya layık olmayan kişiler orası kesin.

21
1
yanıtYanıtla
doga kanunlari Mobil-ANDROID:

ucak kuşa carpti cahiler...

12
8
yanıtYanıtla
Dr. JackMobil-ANDROID:

oha habere bak şok oldum lan. hatta baslıgi flash flash flash diye verseydiniz :-)

0
10
yanıtYanıtla
arikokMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin isimli sahis. anlasilan senin bir ucaga en cok tehlikeli arz eden seylerden birinin de kuş oldugunu bilmiyordun. bir kus direkt olarak motora girerse aniden inis yapmak gerekir, cunku o ucak mutlaka dusecektir. ucagin baska bir bolumune carpmissa, cevrede baska kuslar da olabilir dusuncesiyle ucagi indirmesi gerekir. biliyorsan konus, bilmiyorsan da sus kardesim. bu vesile ile de ogrenmis oldun. Rabbim tum pilotlati her turlu kaza dan bela dan korusun! AMIN.. Pilotu da tebrik ediyor, alnindan opuyorum.

9
0
yanıtYanıtla
AkbabaMobil-IOS:

Paralel yapmıştır

5
4
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

Allah kazalardan muhafaza eylesin

7
1
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin(Mobil-IOS:

Altüstü kuş yahu... Kuşlar deseydiniz âmenne??? Kuş bu yahu. Nereye Çarptı ki bu kadar abartılacak. Atraksiyon olsun diye inmiştir. Cin Çarptı deseydiniz barı. Saçma bi hareket o kadar. Kuş bu yahu kuuuuuuuşşş

1
6
yanıtYanıtla
TekovilMobil-IOS:

Hakikaten bu paralelcilerin işidir

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title