Haberler

THY Uçağında Şüpheli Çanta Paniği Yaşandı

Güncelleme:

THY İstanbul-Ercan uçağı, sahipsiz bir çanta sebebiyle boşaltıldı. Sahipsiz çantanın, uçakta müzik dinlemesi sebebiyle anonsları duymayan yolcuya ait olduğu anlaşıldı.

THY'nin KKTC seferini yapacak uçağında sahipsiz çanta paniği yaşandı. Çanta sahibinin, müzik dinlediği için anonsları duymayan bir yolcu olduğu öğrenildi.

SAHİPSİZ BAGAJ BULUNDU

Alınan bilgiye göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kıbrıs Ercan'a gidecek TK968 sefer sayılı uçağın kabininde sahipsiz bagaj tespit edildi.

KABİN EKİBİ UÇAĞI BOŞALTTI

Anonslara rağmen çantanın sahibi çıkmayınca, kabin ekibi yolculardan havacılık kuralları gereği çantalarını alarak uçaktan terminale geçiş yapmalarını istedi.

MÜZİK DİNLEYEN YOLCU PANİK YARATTI

Sahipsiz çantanın kulaklıkta müzik dinleyen bir yolcuya ait olduğu ve uyarıları duymadığı öğrenildi.

1,5 SAAT GECİKMEYLE KALKTI

Güvenlik kontrolünün ardından yolcular tekrar uçağa alındı. Atatürk Havalimanı'ndan 13.35'te kalkması gereken uçak 1,5 saat gecikmeyle 15.05'te kalktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Kıbrıs Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

laikliği kaldırmak sivil darbedir!:

NEOLLUYORUZ YAAAAAAAAAAA? GÜNDEM NE AKDAR ÇABUK DEĞİŞİYOR NE OALYLAR NELER OLUYOR YAAA? NE ÇOK VATAN HAİNİMİZ VARMIŞ YAA?

5
7
yanıtYanıtla
yeni dinci türkiye:

artık güzelim ülkemizde afganistandan daha tehlikeli bir hayat var. . .

10
1
yanıtYanıtla
laikliği kaldırmak sivil darbedir!:

HİÇ BİR DARBEDE LAİKLİK ASKIYA ALINMAMIŞTIR HİÇ BİR ANAYSADA 1937 DE ANAYASAYA GİRDİKTEN SONRA İPTAL EDİLMEMİŞTİR! LAİKLİĞİ KALDIRMAKTC İ KALDIRMAKLAEŞANLAMLIDIR! BUNU HİÇ BİRASKERİ DARBE YAPMAMIŞTI!

5
4
yanıtYanıtla
BAKINIZ:

KÜRTLER

6
1
yanıtYanıtla
laikliği kaldırmak sivil darbedir!:

Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasî veya hukukî temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasî veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz. „ — Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Madde 24[3]

5
2
yanıtYanıtla
Recep Atli:

80li olaylara karisan güneydogulu pkklilarin ve yandaslarinin Almanyada veya Türkiyede yasayan aileleri Manisaya göc ettiler. O göc edenler bir kontrol edilsin. Bazilarida Alman veya diger ülke vatandasligina gectiler.

3
3
yanıtYanıtla
laikliği kaldırmak sivil darbedir!:

ışid VE ışid KAFALILARA TC Nİ YEDİRMEYECEĞİZ1 KAHROLSUN ışid-pkk VE YARDIM YATAKLIK YAPAN ''''takiyyeci'''' vatan haini TC ATATÜRK düşmanLARI!

4
1
yanıtYanıtla
laikliği kaldırmak sivil darbedir!:

Devlet, bir dine inanıp inanmama meselesini özel bir problem sayar, fertlerinin sadece maddi yönüyle ilgilenir, kendisi devlet olarak hiçbir dini taşımaz, hiçbir dini ayine iştirak etmez, fakat fertlerin her türlü dini serbestliklerini kabul eder. Devlet, dini esaslara dayanan kanunlar yapamayacağı gibi, bütün dinlere eşit mesafede durur ve hiçbir şekilde dinlerin ibadet hüküm ve kurallarına müdahale edemez. Bununla birlikte din adına devlet düzenini bozacak davranışları önlemekle yükümlüdür.

2
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Sonunda çantanın sahibi bulundu ve uçak havalandı. Bu durum aklıma bir fıkra getirdi. Trafik polisi anons üzerine kaza yerine gelir ama araçlarda hiç bir iz olmamasına rağmen sürücüler kan içindedir. Nasıl oldu diye merakla sorar. Temel der ki: Hava sisli olduğu için kafamı camdan çıkarmış öyle gidiyordum. Ha bu salak Dursun da aynı şekilde geliyormuş.

5
0
yanıtYanıtla
müslüman:

korkunun ecele faydası yoktur, artık korkuyorsunuz, titriyorsunuz hatta uykularınız kaçıyor bu karşınızdakinin kolay lokma olmadığı güçlü olduğunun ispatıdır

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title